Patch 1.3.3 vše rozbil WARHORSE!

Je pravda že patch 1.3.3 je nejmíň povedený,ale když si člověk prohraje s tím nastavením,tak to vychytá…teď jedu vše na velmi vysoké s tím,že mám zaplej Vsync a anti.
Jinak hra je velmi pěkná,vtáhne vás do děje ani nevíte jak.

Nemám zase tolik odehráto,ale bugu sem potkal, že bych na jedné ruce spočítal.(malinko).Kde je všichni berete,a ty zaseky…?

Já se také ptám co je u mě jinak než u ostatních. Odehráno asi 60 hodin. Během té doby “pouze” 3x hra spadla a 1x jsem měl bug, kdy jsem musel hru ukončit (nějak jsem se zasekl při slézání z koně a nemohl jsem vůbec nic). a pokud neberu v potaz nějaké kosmetické bugy, jako levitující předmět apod., tak je moje hra v pořádku. Mám přes steam, takže vždy aktuální. Quest bug nebo rozbitý save ani nevím co je :slight_smile:

Věřím, že ty bugy co zde lidi píší ve hře jsou, ikdyž v některých případech jsou stížnosti neoprávněné, kdy třeba hráč nepochopí herní mechanizmy a danou věc považuje za bug. Ale musím se ptát, co je u mě jinak, že moje hra je v pořádku? Já peněz rozhodně nelituji a hra už mi investovanou částku vrátila (btw. 23 éček na ebayi od číňanů).

1 Like

Ty se chlubis ti ze jsi to koupil od prekupnika pro jiny trh? Tak to jo. Parada. Tohle fakt pis na ofiko foru.

2 Likes

Savy si zalohuj. Zkus ale napred vymazat savy a nech si jen par z posledniho dne. Jsem si vsimnul ze cim vice savu mas tim vice bude hra bugovat. Napr. mel jsem hrozne dlouhy loading screeny a spousta questu nefungovaly jak mely. Po vymazani savu bylo vsechno v poradku.

Sice nevidím co je špatného na tom koupit Steam key od zahraničního shopu pro globální trh, ale to není předmětem diskuze. Nicméně uznávám, že tuto poznámku jsem si mohl taktéž odpustit.

Fakt je to zvláštní, já přitom mám nahráno přes 200 hodin a neměl jsem po celou dobu jedinej problém, nebo když jsem měl, tak to nebylo natolik vážný, abych to nezvládl sám napravit. Třeba připomenout, že hodně problémů způsobujou některý mody…

1 Like

Jakou plnou palbu? 40EUR je suma, za kterou jdes 5x do kina, tj. mas zabavu na 10 hodin max. Tohle hrajes 100 hodin a mas nesrovnatelne autentictejsi zazitek. Jestli ti to za to nestoji, tak si nechej vratit penize… To mam rad, tyhle socky pro ktery je 40EUR duvod chtit vsechno all-inclusive. Zaplat 100x tolik a pak chtej premiovou kvalitu.

2 Likes

Nejak jsem te nepochopil. Ja za to dal na steamu plnou cenu first day. Takze skoro 13 stovek.

To dáš za dobrej koncert nebo lístky do divadla taky a zabaví tě to na mnohem kratší čas (jeho argument)

Tak si věcí nevšímáš a nevadí ti, ale všichni hrajeme stejně nedodělanou a zabugovanou hru. Navíc tu jsou technické problémy co se týče hardware, pokud hra lidem po vydání běhala ± ok tak po 3 patchích a x hotfixech to je úplně dojebané pro spoustu lidí… něco je špatně. A ne modama, to není, já třeba nemám ani jeden :slight_smile:

Tak tak, taky mody nepouzivam. Nepouzil jsem krom cestiny do nejakych rpg nikdy zadnej mod.

2 Likes

Díky moc, že jsi to vymyslel, pane. Tohle by mě v životě nenapadlo. Změnil jsem to tak jak jsi napsal a (musim zaklepat) jde to a možná snad i plynuleji než doposud. Ještě jednou díky!

1 Like

Mám na mysli problémy typu nekonečnej loading, poškozený sejvy, nedohratelný questy apod. - divný je právě, že se to někomu děje a někomu ne. Já sám pár modů mám a nic z toho se mi nikdy nestalo

To ja taky… chci tim rict, ze to je riziko podnikani. Za par korun dostanes neco, co je zabugovany atd., ale presto to ma mnohonasobne vyssi hodnotu vzhledem k cene, nez kdejaka jina zabava. Ano, je dobre vyvijet tlak, aby to opravovali, ale vyrvavat sproste, ze to je sracka a ty sis za svych 1300 koupil skvele odladeny produkt je blbost.

1 Like

Jsem rád že jsem mohl pomoci :slight_smile:

1 Like

Na víkend budu slaměný vdovec a byla by škoda volný čas nevyužít hraním Kingdom come :slight_smile:

Jasný no, škoda těch chyb, jinak je to fakt super hra.

Tak mi právě odepsali z Warhorse podpory. Budu jim posílat savy aby to ověřili.

Ty chyby mě taky štvou, ale na druhou stranu chápu, že je to ukrutně práce všechny chyby odhalit a opravit. No snad ty patche už budou příště jen zlepšovací a ne tohle. Jinak jak říkáš…za mě osobně nejlepší hra co jsem kdy hrál. Tady mě baví jen tak chodit po lese a kochat se (popřípadě slovit nějakýho králíka) . A vaření lektvarů je nejlepší co jsem kdy viděl. + další a další věci. Prostě nebýt těch chyb, tak je to dokonalost sama.

V GOG platí tridsať dní, ak si to nestiahol a nehral.