Tak mi ukaž někoho kdo si to koupím na gogu a nenaistaluje to a nezapne proč by si to jinak kupoval?
když to tady tak čtu, tak ještě že hraju furt s 1.3.1. Mám offline steam a tak ani nevím že nějaký 1.3.2 existuje. No jestli ho o víkendu dám online, tak nesmím zapomenout vypnout aktualizace pro KCD, než tohle co řešíte oni vyřeší.
každopádně už při 1.3.1 je problém s bojem a oproti 1.2.5. zažívat tyhle chvilky
- unlock má spoždění delší jak 2s. nešla by opravdu možnost vypnutí
- občas jindra netasí meč a musím stisknout vícekrát (klávesa funguje dobře)
- Luk na koni, občas tasí, občas ne
- hůře se mi na 5 bodech vybírá konkrétní, hlavně z úderů od noho mi to furt skáče na pravou ruku. připadám si jak v nějaké mlátičce.
Jinak nevím jak vám funguje boj, ale pokud se pohybuji dokola, abych nepřítele “obešel” a zaútočil z boku, zatím co se vyhnu přesile. tak přesilu mám stále v zádech ale protivník proti mě se mi unlockne. takže bojovat v pohybu se skupinou je pro mě docela složité. se spožděníma až otravné. Skoro 5 let jsem čekal na něco co mě ve finále zklamává více a více.
Být Warhorse, tak pro další hru odejdu z cryengine a domluvím se s raději s poláky na redengine.
Doufám že to další patch dá dohromady Jinak mě ta hra strašně baví i na podruhé.
To dáš za dobrej koncert nebo lístky do divadla taky a zabaví tě to na mnohem kratší čas (jeho argument)
a spokojil by ses s tím kdyby se hudebníkům rozbyli nástroje a místo toho by to ve výsledku jenom odsrali aby ti nemuseli vracet prachy za lístky? Asi ne.
Ako chceš požadovať naspäť peniaze od GOG, keď použiješ produkt. Myslíš, že je to fér?
Proč na mě reaguješ? já nepsal nic o vracení
myslím že steam a gog by za to měli vracet prachy nebo přinejmenším by měli znepřístupnit další prodej. Připadá ti fér kdyby ti obchodáky nabízeli prošlí zboží vydávaný jako nové? mě teda ne. Tohle je na nahlášení warhorsestudia na obchodní inspekci. Kdyby to vydali jako přeběžný přístup tak fajn, vím co kupuju a do čeho jdu, ale tohle? To ne. Líbit si to nenechám
Hmmm, tak si to užij Tohle já opravdu řešit nebudu. A myslím že máš opravdu ale nulovou šanci.
A možná je potřeba si uvědomit, že když si jedno procento uživatelů stěžuje, je to 10.000 emailů v různých jazycích a není v silách kohokoliv zareagovat na všechny v reálném čase. Navíc když třeba ještě neví, co se podělalo …
odehrát jsem přes 120 hodin, hra nespadla, sem tam nějaká drobnost se zobrazením. Jednou se mi nepovedlo dokončit quest a mělo to za následek nemožnost uložení. Vrátil jsem se k poslednímu sejvu a od té doby klid. jdu nastartovat comp a uvidím, jak se bude dařit po Patchi 1.3.3.
Držím pěsti
Tyhle cislo moc lidi ve skutecnosti nezna, ale rict, je toho dohne, tak neodpovidame vubec neberu… Muzou na to i najmout nejaky studentiky za kilo za hodiny, aby na to odpovidali a roztridili, jiny firmy to delaj ve stejnejch situacich taky… zavarili si to sami.
Ze zkusenosti lidi na Call centrech a tak, bych si typnul, ze jeden clovek jich schopen denne par stovek odbavit, navic vzdyct ten kontant na support zverejnovali sami.
Proč by to nemělo být fér?
Na GOGu můžeš vrátit hru do 30 dní, pokud máš technické problémy nebo jsou ve hře chyby. Takhle má vypadat kapitalismus!
Na Steamu je limit do 2 nahraných hodin a 14 dní od zakoupení, ale je možné o vrácení peněz zažádat i poté a řeší se to individuálně
Na steame aj inom som dostal späť peniaze aj neskôr, keď mi hra nešla. Raz ma odmietli, no nakoniec som to sfunkcnil.
Na GOG mi nefunguje Syberia 1, ale bola zadarmo, tak mi je to jedno.
V prípade technických problémov sa dajú doložiť dáta zozbierané zo systému pomocou programu, kde vidia tvoju zostavu.
Pri KCD možno ide o zlý technický stav niektorých zostáv, no zároveň je zjavne hra s chybami, ktoré porušujú aj úložné súbory, čo je tragické pri systéme ukladania aký majú. A jednoduchým použitím módu na neobmedzené ukladanie nie je úplne po problémoch, keďže mód treba upraviť podľa novej verzie hry - takzvaného patch, ktoré aj v prípade iných hier spôsobujú nové chyby, v rozšírených prípadoch sa jedná o porušený save, ktorý obsahoval isté prvky hry, ktoré môžu v novej verzii chýbať a tak hra jednoducho číta zo zdrojov, ktoré chýbajú či sú upravené.
Je fér dať zákazníkovi funkčnú verziu hry pri vydaní, nefunkčná hra je neúplný produkt, to akoby si kúpil múku v roztrhnutom obale. Aspoň očakávať reklamáciu v takom prípade, ale čo keď sa chyba objaví neskôr ako je stanovený limit. Je nefer vrátiť využitý produkt, ale treba si obhájiť, že si meškal s požiadavkou na vrátenie peňazí len kvôli tomu, že tam chyba nebola.
Rýchly príklad, mám veľa hier a tak vynechám inú hru a hrám ju napríklad až o rok, hra mi proste nepôjde a vtedy sa neuplatňuje na mňa pravidlo o vrátení peňazí. Zákazník si musí byť vedomý rizík a udržať si právo. Nevedomosť neospravedlňuje.
Tak mi to po cca hodině hraní začlo dělat ty blbosti co předtim, znovu. To už by mi fakt hráblo…
Hele mě to jede krásně a to už mám odehráno od toho co jsem na to přišel asi 7 hodsin. Zkontroluj nastavení a zda máš hru na celou obrazovku.
Zkusil jsem tu obrazovku a i tak mi to přijde celý snad ještě horší. Ty Jindrovo “epileptický záchvaty” jsou nekoukatelný a seká se to snad už i na cestě mezi vesnicemi
ty ses peknej dement prej obchodni inspekci
Je to hlava ko…ti přehnana reakce jak blázen
Tak zkoušel jsem nastavení VSync na 30 MHz a začalo to dělat ještě větší problémy - hra se začala sekat atd. VSync jsem nastavil zpět na zapnuto a hra jede jak má. Po patchi 1.3.3. mám taky pokles FPS, ale s mojí grafikou (GTX 1050 2GB) toho moc od hry očekávat nemůžu.
Jak jsem vrátil nastavení VSync zpět na default, tak hra zase šlape. Možná to je tím, že nepoužívám žádné mody.