Patch 1.3.4 přetrvávající problémy

Už jsem jim taky posílal savy, došlo mi zpět, děláme na tom a nic. Žádné reakce, žádná odpověď na můj dotaz. 100% vím že pokud ještě někdy něco vydají, tak to koupím za 10 dolarů ve slevě a ne za plnou cenu. Protože abych v den vydání mohl v pohodě hrát a po měsíci ne, tak to mi přijde opravdu ale opravdu úchylné.

Patch 1.3.4 měl pouze opravit random encounter velký patch 1.4 by měl vyjít tento týden a ten zahrnuje i zlepšení výkonu atd…

Tak tvůj Jindra asi dostal Parkinsona :grinning: . Ne, vážně, to je docela hnus takhle to hrát.

1 Like

Tak já nevím, přepadení mám… na cestě mám pocestný, ale nejde mi s nimi jakkoliv komunikovat krom je zabít nebo okrást? Čtu tu jak někdo hádá nebo obchoduje, tak nevím, co dělám špatně?

Špatně neděláš nic jenom ti to nefunguje jsem na tom stejně jako ty.

Tak to buď ráda, já na Xboxu nemám ani ten 1.3.4. patch, takže se mi o pocestných může jen zdát. Hru jsem koupil teď a začal hrát až s 1.3. takže vlastně ani nevím co to je … ale když tak o tom čtu, tak mě to docela štve. Občas nějaké přepadení by se hodilo, aby se člověk procvičil v boji. Takhle jen chodím vyvradovat kempy … ale až je všechny pobiju, tak bude hra bez lapků úplně …

Jako je fakt, že v tomhle zjišťování co nefunguje je docela handicap, že ani pořádně nevíme, jak by to mělo správně fungovat :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

Po posledních aktualizacích mi hra po načtení posledního savu hlásí, že jsem v boji. nechám se chytit při kradení, uplatím stráž, status boje zmizí ( meče pod kompasem) ale status boje přetrvává… nemůžu dál hrát protože se hra neuloží :frowning:

Od v 1.3.4 se mi citelně zpomalilo vykreslování textur. Před tím bez problemu .

taky mě to dělá to samé, ale až od 1.3.4

Ahoj mam presne tento problem s cukanim obrazu a
Mě při pohybu myši se rozklepe obraz a mám lagy a postava je jakoby “zadrhlá” a chodí na místě, předtím to nedělalo, takze se s tim nic delat tedy nedá a cekat na novy patch 1.4. Ju ? :sob::sob:

Jestli se ti to cuká tak zkus nastavit nízké detaily a potom si pohraj s vykreslováním objektu a loodu a vykreslování vegetace. Nebude to úplně v pohodě, ale zlepší se to.

Nezlepší se to.

1 Like

Prave to jsem k tomu nenapsal ale pohral jsem si s tim nastavenim nizke detaily, vykreslovanim atd… A vse co píšete, ale dela to furt to samé, me nejvice stve ze to prvnich cca 25 hodin hrani nedelalo, az proste od urcite chvile…

Budeme muset počkat na patch 1.4 snad to vyřeší. Mě to funguje alespoň trochu není to ideální, ale hrát se to dá.

Me to dela presne to, co je ve vyse zminenem videu, kazdopadne uvidime no, a diky za reakci na komentar :wink:

četl sem že se na to i patch 1.4 zaměřuje údajně je to nějaka chyba s fyzikou a u patche 1.4 dělali na opravě této chyby

1 Like

Zlepšilo se to cukání obrazu nakonec někomu? po té 1.4? nevím jestli nemám něco špatně, ale mě to cuká stále a to mám vše na nejnižší nastavení.

O trosku ano ale stale sa mi to z casu na čas objaví

Mně se po 1.3.4 opravily náhodné události, už tam opět zase byly, ale užil jsem si je jen chviličku, po 1.4.1 už zase nejsou, jako sice ne úplně, hodně zřídkakdy mám přepadení, ale jinak nic, pocestní jako je hádankář, rytíři vůbec nepotkám. A při normální cestování nemám ani ta přepadení. bude to opravené v následujícím updatu?