Patch 1.3.4 přetrvávající problémy

Neustále cukání obrazu při chůzi a jízdě na koni. A patch 1.3.4 neopravil náhodná setkání. Hrál jsem 1 hodinu jenom jsem se přesouval po mapě a nikoho jsem nepotkal. Takže ve finále patch k ničemu. Nevím jak ostatní jestli se jim to opravilo, rád bych zpětnou vazbu od ostatních jestli se jim problém vyřešil a nebo zůstává stejný

2 Likes

Absolutně nic co by se opravilo jsem nenašel. Cukání obrazu, při zastavení postava často přešlapuje na místě a questy co nešli spustit nebo dokončit stále nejdou. :smiley:

1 Like

Mám stejné problémy včetně questů. Nejspíše dohraju příběhovou linii a po dostatečném množství oprav rozehaju znovu.:grinning:

Po updatu 1.3.4 nemohu chodit spát, protože mě čeká NEVERENDINGLOADING!!! Boha proč??? Těm se to teda nedaří dát dokupy

Zatím jsem měla s novým patchem a perkem průzkumník 1 pouze náhodná přepadení a žebračku. Vypozorovala jsem rychlejší načítání. Cuká se mi to pouze pokud nechám hru dlouho stát v menu.

Ano, hra je stále v zadku. Ale příští týden by měl vyjít 1.4 a doufám že ten mi z té hrůzy zase udělá hru.

Mě se po tomto patchi teprve začal cukat obraz, do té chvíle to bylo všechno ok :smiley: btw šel někomu udělat ten úkol s lazebnicí a nasbírání květin pro ní? mě to nějak nechce splnit

To šlo :slight_smile: doufám že to další patch to cukání opraví, sekání obrazu a samochození je děs :smiley:

1 Like

Nevím, co konkrétně je myšleno cukáním a sekáním obrazu, ale já mám ve hře šílený micro-stutter, tzn. neustálé kolísání framerate. FPS jsou sice kolem 60 (30-40 ve městech), ale pocitově je to tak na 30, a ovládání je zatíženo lagem.

Hra vypadá dobře i se dobře hraje, ale po technické stránce je to katastrofa.

Musíme doufat že následující patch 1.4 hru ještě více nerozbije.:grinning: Při patchi 1.2.5 hra šlapala perfektně až na několik bugů v questech.:grinning:

1 Like

Pokud je to quest jak si s panem Ptáčkem v lázních. Tak když ti záda quest tak musíš mít u sebe asi vlčí mák mám pocit a růži najdeš když půjdeš na horní hrad k horní bráně a od horní brány půjdeš do prava jsou tam dveře na zahradu a tam najdeš na záhonu růži a jsou tam i další květiny. Poté se stačí vrátit zpět a quest splněn.

jo ahááááááá to bude ta chyba :slight_smile: já myslela, že stačí jen mák, pampelišky a šalvěj . jo asi to musím nejdřív vše prozkoumat a pak se ptát :smiley: když s tím obrazem, jak se to začalo sekat, tak jsem si raději šla číst knihu :smiley: super děkuji za radu dobrá vílo. :wink:

Nemáš zač rád jsem pomohl.:grinning: Ještě bych měl dotaz jestli si hrála questu Skalické doly já jsem ho dostal od Petřiny, když jsem mu pomohl nosit vodu, ale quest se mi nezobrazuje v úkolech.

Ne bohužél, ještě jsem se k tomu asi nedostala, ale zkusím to, kdyžtak ti dám vědět do zpráv, pokud něco vyzjistím :slight_smile:

Dobře děkuji.:grinning:

Tak za mě můžu říct že patch udělal co měl a opravil mi random encountery :slight_smile:

2 Likes

A jak jinak vypadá hra v 1.3.4. ? Jsou tam ještě nějaké přetrvávající podstatné problémy?

Tady pro info, co mi to dělá a dělá to hodně lidem od té 1.3.3

Tak nemám cukání obrazu tak markantní jako ty. Cuká se mě to pouze při pohybu a jízdě na koni. Jinak nadále přetrvává problém s potkáváním pocestných a přepadení. Snad budou problémy vyřešeny v patchi 1.4

Ahoj,
Mohl bys nám poslat uloženou pozici z které hru spouštíš a na které ty eventy nefungují?
uložené pozice najdeš tady: <systémový disk>:\users<tvůj profil>\uložené hry\kingdomcome\saves

Pošli to prosím buď přes přímou zprávu tady na fóru nebo sem: prokop.filcik@warhorsestudios.cz

Tohle je hodně zvláštní, mohl bys mi také poslat uloženou pozici na které se to děje?

Díky