Neustále cukání obrazu při chůzi a jízdě na koni. A patch 1.3.4 neopravil náhodná setkání. Hrál jsem 1 hodinu jenom jsem se přesouval po mapě a nikoho jsem nepotkal. Takže ve finále patch k ničemu. Nevím jak ostatní jestli se jim to opravilo, rád bych zpětnou vazbu od ostatních jestli se jim problém vyřešil a nebo zůstává stejný
Absolutně nic co by se opravilo jsem nenašel. Cukání obrazu, při zastavení postava často přešlapuje na místě a questy co nešli spustit nebo dokončit stále nejdou.
Mám stejné problémy včetně questů. Nejspíše dohraju příběhovou linii a po dostatečném množství oprav rozehaju znovu.
Po updatu 1.3.4 nemohu chodit spát, protože mě čeká NEVERENDINGLOADING!!! Boha proč??? Těm se to teda nedaří dát dokupy
Zatím jsem měla s novým patchem a perkem průzkumník 1 pouze náhodná přepadení a žebračku. Vypozorovala jsem rychlejší načítání. Cuká se mi to pouze pokud nechám hru dlouho stát v menu.
Ano, hra je stále v zadku. Ale příští týden by měl vyjít 1.4 a doufám že ten mi z té hrůzy zase udělá hru.
Mě se po tomto patchi teprve začal cukat obraz, do té chvíle to bylo všechno ok btw šel někomu udělat ten úkol s lazebnicí a nasbírání květin pro ní? mě to nějak nechce splnit
To šlo doufám že to další patch to cukání opraví, sekání obrazu a samochození je děs
Nevím, co konkrétně je myšleno cukáním a sekáním obrazu, ale já mám ve hře šílený micro-stutter, tzn. neustálé kolísání framerate. FPS jsou sice kolem 60 (30-40 ve městech), ale pocitově je to tak na 30, a ovládání je zatíženo lagem.
Hra vypadá dobře i se dobře hraje, ale po technické stránce je to katastrofa.
Musíme doufat že následující patch 1.4 hru ještě více nerozbije. Při patchi 1.2.5 hra šlapala perfektně až na několik bugů v questech.
Pokud je to quest jak si s panem Ptáčkem v lázních. Tak když ti záda quest tak musíš mít u sebe asi vlčí mák mám pocit a růži najdeš když půjdeš na horní hrad k horní bráně a od horní brány půjdeš do prava jsou tam dveře na zahradu a tam najdeš na záhonu růži a jsou tam i další květiny. Poté se stačí vrátit zpět a quest splněn.
jo ahááááááá to bude ta chyba já myslela, že stačí jen mák, pampelišky a šalvěj . jo asi to musím nejdřív vše prozkoumat a pak se ptát když s tím obrazem, jak se to začalo sekat, tak jsem si raději šla číst knihu super děkuji za radu dobrá vílo.
Nemáš zač rád jsem pomohl. Ještě bych měl dotaz jestli si hrála questu Skalické doly já jsem ho dostal od Petřiny, když jsem mu pomohl nosit vodu, ale quest se mi nezobrazuje v úkolech.
Ne bohužél, ještě jsem se k tomu asi nedostala, ale zkusím to, kdyžtak ti dám vědět do zpráv, pokud něco vyzjistím
Dobře děkuji.
Tak za mě můžu říct že patch udělal co měl a opravil mi random encountery
A jak jinak vypadá hra v 1.3.4. ? Jsou tam ještě nějaké přetrvávající podstatné problémy?
Tady pro info, co mi to dělá a dělá to hodně lidem od té 1.3.3
Tak nemám cukání obrazu tak markantní jako ty. Cuká se mě to pouze při pohybu a jízdě na koni. Jinak nadále přetrvává problém s potkáváním pocestných a přepadení. Snad budou problémy vyřešeny v patchi 1.4
Ahoj,
Mohl bys nám poslat uloženou pozici z které hru spouštíš a na které ty eventy nefungují?
uložené pozice najdeš tady: <systémový disk>:\users<tvůj profil>\uložené hry\kingdomcome\saves
Pošli to prosím buď přes přímou zprávu tady na fóru nebo sem: prokop.filcik@warhorsestudios.cz
Tohle je hodně zvláštní, mohl bys mi také poslat uloženou pozici na které se to děje?
Díky