SPOILER
Ano, ale iba ti povie, ze #sorryjako a ze mas tu pecat skusit strelit mlynarovi (ako kradnutu vec)… No lenze to by nebolo KC : D aby v tom nebol hned dalsi “bug” - kedze ide o questovy predmet, tak ho samozerjme nepredas ani nezahodis ani neulozis do truhly a bude ti strasit v inventari. A este ta kvoli nemu zabasnu WTF, devs?
Otazka je skor, ci to bude v uplne poslednej verzii aspon na 90% opravene/dokoncene alebo sa na to chlapci z warhorse vykaslu… prachy uz maju tak ci tak. Verim, ze sa tak nestane.
u verze 9.7.3 v roce 2145
Lidi, prosím vás, změnilo se po posledním patchi nějak chování divé zvěře (zajíci, divočáci apod.)?
Nebo furt čekaj na místě, idkyž vedle nich spadne šíp?
Pokud vim tak jsou stejně debilní jak před tim ale mají nové zvukové efekty třeba když střelíš kance tak pěkně zakvičí.
no mne na tej novej verzií nejde nakupovať proste chcem niečo presunuť a vypne mi hru KCD prestal pracovať tak ja neviem čo mám robiť nejaké rady?
Někde sem tady četl, že pokud máš nějaké mody ve hře musíš je dát pryč protože s novým patchem moc nespolupracují.
čau já už to někde psal mí qvesty sou furt v mexiku slavíci , ale hlavně vyhlídka Racek takže stále čekám a děkám bokovky.
Není už znám datum vydání tohoto patche pro XboxOne? Rád bych se už konečně také dostal do nějaké truhly či zamčených dveří…
Co jsem zatím zaznamenal je, že po patchi už nepotkávám při rychlém cestování pocestné, přepadení apod., nepotkávám je tedy ani při normálním cestování. A s Vagabunem mluvit šlo, ale stejně to nešlo nikomu prodat. Vám se ty náhodné události neztratily???
Ahoj kluci hele nevite hestli to doskakovani textur…tim patchem bude i na Xbox one X ???a nebo to zredukovaly jen na pc.??ja parim na X one X ale jsem ted do patka bez wifi takze patch se.mi nestahl mam zatim 1.2.5…diky