Patch 1.3 save and exit

Myslíš, že čekat 5 sekund než se ti dočte kostel a domy okolo je blbost? Nemluvím teď o texturách ale o celých objektech… (ps4). Ukládání je banalita…

Nesouhlasím…herní mechaniky jsou prostě důležitější pro kvalitu a zábavnost hry než kosmetika

No, několikrát se mi stalo, že se mi ty baráky i s prostředím prostě nedočetly vůbec a já tak došel na “konec světa”. Vidíš jen zvon a žebříky ve vzduchu, židle a stoly, ale domy nejsou… Nevím jak to vypadá na PC, ale na ps4 je to tragedie! Taky bych chtěl řešit takové malichernosti jako “pitomé ukládání”. Mechaniky versus kosmetika? Obojí je na stejno, jak tě baví hrát hru, kde se pomalu načítají textury? Koukáš na krabice (objekty) jako v GTA3? Není skoro ani patrný vchod do tohoto domu, musíš projít zdí. Déšť je padající textura… atd atd… Na zážitku ti to rozhodně nepřidá… Nejlepší byla závěrečná bitva: v cut scénách se nedočítaly obličeje postav a všichni vypadaly jako simpsnovi CELÝ HODINOVÝ ZÁVĚR! Nevěděl jsem jestli se mám smát nebo brečet…

Wait, you can sleep AND save? Half the time, I just get sleep. Also, this save and exit. I don’t get that option, but it also might be that I had to download the save mod because prior to 1.3, the save feature just wasn’t available in the game for me after a while. When you cannot save, that is a BIG problem for all players!

Since it is in the TOS to criticize ideas and not people, I specifically made an account to say that releasing an unfinished game because of pressure to make $$$ is a huge no-no for your customers. There is a reason for QA and it is to stop issues like this. I’m very disappointed that KCD is an unfinished product, because it is fun to play when it’s working as intended.

Chudaci konzolisti, a co čekat u tak velké hry, port na konzole je prostě těžkej a myslim si že takovy hry by na konzole byt vubec neměli, ja to jedu na PC a jak si vypsal všechny problemy co maš s hrou ja prostě nemám a užívam si to, určitě by mě to taky dost sralo vubec se vam nedivim, ale pravda je takova, že konzole hlavně teda PS4 na těch to jede nejhuře, tato hra vyžíra strašně paměti a na ps to je asi nějak omzeny proto se ti nedočítaj textury a proto si myslim že tato hra by neměla byt na konzole, ano pro trh to muže byt duležity, ale když hra je v hroznym stavu tak to akorat tu hru srazí, nebo se třeba pletu a ještě stim něco udělaj těžko říct.

Já věřím, že když tu hru budou mazlit, tak jí vymazlí. Ani mi nevadí propad FPS ve městech, ale tyhle chyby. V lesích hra šlape parádně a graficky je taky docela na slušný úrovni (v rámci ps4). Jsem zvědavý na ten patch, jestli se ta hra nerozpadne úplně :slight_smile: Ale pokud tu hru vymazlí, tak za mě je to jednoznačně hra roku!! Ale nebudu předbíhat :slight_smile:

2 Likes