Takže save se po načtení nesmaže Takže autoři si dobrovolně rozbily zákládní a důležitou mechaniku hry. takže sejvovice k ničemu? Proč to někdo vymýšlel? Můžu kdykoliv sejvovat bez potřeby sejvovice, neomezený save and load
Ach jo, proč to…
Prosím WH Studios toto ještě dobře zvažte zda to tak opravdu chcete…protože tím opravdu ničíte tuto krásnou hru!!! Neomezený save celou hru rozbije!
Ahoj Hraješ na PC?
Ano PC, doufám, že se jedná o BUG a save se má mazat po načtení…
Nevidim v tom problem. Ja jsem línej vypínat kvůli savu hru a kdo chce podvádět, stejně si sehnal mod…
Když dojdete k posteli můžete jít spát? Mě chybějí aktivační tlačítka… “E” nelze použít…
Takk toto maaa dosť sklamalo
Osobně to považuji za velký problém. Jasně, pokud chce někdo podvádět, tak pomocí cheatů (modu) může. Ok, to je jeho rozhodnutí, že to tak chce hrát i přesto, že mechanismus sejvovce je implementovaný do hry a podváděním si hru ničí. Ale možnost podvádět snad nemá být součástí hry. To už tam fakt může být tlačítko “vyhrát hru” aby se člověk neobtěžoval tím hraním…
Presneeeee takýto pocit mám aj ja teeraz z tohoto
Kdo nechce nemusí to používat funguje Vám to spaní?
To jste fakt schopní vypnout hru jen kvůli uložení a načtení před truhlou? To už je asi nemoc…
Nějak nechápu, tady tohle přece nikdo nepíše…já jsem zklamaný, protože došlo z mého pohledu k chybnému rozhodnutí, které umožňuje legálně obcházet herní mechaniky, jedná se tedy o implementovaný cheat do hry. Doufal jsem, že vize, kterou například obhajoval pan Klíma ve Fight Clubu na gamescz bude mít pevné základy a nedojde k odklonu od ní. Stále doufám, že je to jen chyba nebo pouze dočasné řešení než se podaří implemntovat správně funcionalitu. Obávám se ovšem že se bude jednat o stav trvalý…no inu škoda, myslím, že tohle může hodně lidí od hry odradit…přitom mohli krásně nechat hru tak jak byla vymyšlená předtím, sejvovice fungovala a nebylo třeba nic přidávat…kdo chtěl hru opustit rychle a přitom si uložit, napil se sejvovice, kdo nechvátal a chtěl díky tomu sejvovici ušetřit, mohl se vyspat…nevím v čem byl problém…když už máme neomezený save co příště? vybavení zdarma? Nesmrtelnost?
myslím že to trochu přeháníš To že se můžu uložit když jdu spát a nemusím plýtvat cennými zdroji nebo hledat postel je jen a jen klad…
hele tohle tě možná šokuje… ale víš že hra má v sobě zabudovanou aktivní konzoli že? tzn. že můžeš legálně cheatovat od začátku? A dokonce ani nemusíš vypínat hru a 5 minut se loadovat zpět! Shocking…
Beru to tak, že si to takhle aspoň koupí děcka, který by tam nejradši měli ten čudlík “vyhrát hru”, a který by si to jinak koupili a pak si nechali vrátit peníze, protože zjistili, že to neni skyrim 2. Důsledek je víc peněz pro WH na další hru a míň skuhrajících dětiček na fóru.
Když se ti funkce ukládání nelíbí tak ji prostě nepoužívej. Hodně ti vadí, že jiní toho budou moct “zneužít"? No a? Je to přece singleplayer.
Představ si, že my Microsoft přišel s novou funkci, že by ti Word povolil uložit jen po napsání celé stránky. Super funkce, ne?
Musím se přiznat, že jsem hodně překvapený a zklamaný, jak něco takhle podstatného přijde lidem v pohodě a přitom jsou schopní řešit nesmysl jako je český dabing, doskakující textury a já nevím co ještě. Přitom základem hry jsou snad mechaniky hry a jak fungují a navzájem se ovlivňují, nikoliv jak vypadá textura nebo zda slyším AJ nebo jiný jazyk…to je lidem asi jedno co hrají, hlavně, jak to vypadá, popř jak to mluví i když hra jako taková bude sebevíce plochá…
Důsledek více peněz chápu, ale nejsem si jistý, že to stojí za to, že pokazí hru a vzdají se vlastní vize…
Přirovnání k wordu nebo že hra má zabudouvanou aktivní konzoli řešit nebudu, to asi komentovat cenu nemá…
vždyť tohle ale není součást hry - naopak to ovlivňuje jen to co se stane MIMO hru, tzn. můžu ji vypnout. A sorry, vypínání prostě není mechanika hry, ať si říká kdo chce co chce.
Možná se úplně správně nechápeme. Mě nevadí uložení při vypnutí hry (naopak), mě vadilo, že po načtení se save nesmazal a bylo tímto možné mechaniku obcházet a udělat si z toho neomezený save, což jsem považoval za chybu. Po updatu z 1.3 na 1.3.1 toto ovšem bylo opraveno a save se po načtení smaže, takže pro mě je to tímto uzavřeno a je to v pořádku.
Mně se ale takto vytvořený save normálně smaže a jiným na tomto fóru také. U vás to nesmazání musí být bug. Ta nová funkce opravdu je jen prostředek na vypnutí počítače během akce a možnost se po opětovném zapnutí vrátit na přesně stejné místo a žádné jiné výhody to nedává. Takže za mě to k zážitku hodně přidává. (Spánek ve 2 odpoledne jen proto, že musím někam jít, mi z té reality hodně ukrajovalo.)
Po updatu z 1.3 na 1.3.1 se mi již taky smaže, takže již ok, skutečně se jednalo o BUG.
Tak to nepoužívejte. Mě by neomezené ukládání určitě potěšilo. Trestem za jeho používání budiž to, jak dlouho se to vždy načítá.