Patch 1.4.1 - náhodné události

Zdravím. Také máte po updatu 1.4.1 při rychlém cestování přepadení opravdu jen zřídkakdy? A např. pocestné, jako je hádankář, rytíři a další vůbec nepotkáte? A při normálním cestováním už úplně nikoho? Ze začátku někde 1.2.0 mi téměř vše fungovalo, kromě pár bugů v misích (např. quest s Vagabundem, Slavíci apod.). Od 1.3.0 přestaly kompletně náhodné události, 1.3.4 se to opravilo, ale teď je to opět. Tak snad nám to zase brzy opraví.

Možná by bylo dobré si forum projít a zjistíš že toto téma už tu bylo několikrát řešené.

Napiš mi ta témata, kde se to řeší konkrétně po patchi 1.4.1, hledal jsem, díky

Je to dlouhodobější problém,tak nevím proč bych ti já měl vyhledávat konkrétně patch 1.4.1 když se to týká už patche 1.3.

Ahoj. Po patchi 1.4.1 jsem při rychlem cestovaní ještě nikoho nepotkal x hodin. toto se začalo dít už v patchi 1.3.0 a při patchi 1.3.1 to prý bylo opraveno. Tak nevím proč se tak i nadále děje.

Ano, řešilo se to u patche 1.3, ale tam už to bylo vyřešené. Konkrétně patch 1.3.4 to vyřešil a už to fungovalo. Ale po 1.4.1 se to děje opět a žádnou zmíňku tady na foru jsem o tom nenašel, tak proto to píšu. Přeci to nebudu psát k patchi 1.3, když to už bylo vyřešené s 1.3.4.

1 Like

Ciao, eviduji stejný problém… Sice tu a tam něco potkám, nejčastěji přepadení nebo mrtvolu na cestě, ale skutečně je toho až únavně poskrovnu. Zapátrám-li v paměti od patche 1.3.4, který měl toto řešit, jsem 2x potkal žoldáka, 1x zbabělého rytíře, 1x obchodníka, pár ubohých přepadení a sem tam opakující se bábu obírající mrtvolu u cesty. Klasického rytíře nebo hádankáře jsem potkal naposledy někde u verze 1.2.5… No a co se týče patche 1.4.1 a následného 1.4.2, řekl bych, že se to zase ještě snížilo. A těch porblémů je tam víc. některé textury jsou až nehorázně rozpatlaný (HD textury? - bullshit… je to spíš horší) a dynamické počasí je tak “úžasné”, že když už konečně přestane pršet, zůstane tam od toho deště alespoň zvuk, tedy ta nejotravnější věc. Jednoduše řečeno páni vývojáři… “Dobrá práce” vedete to od 10 k 5…

1 Like