Tak bohužel klasika. Stál jsem po patchi 1.4 a 1.4.1 v questu v Mrchojedech to pravda Patch 1.4.2 opravil a jak je špatným zvykem u KCD, rozjebala se spousta jiných věcí se kterýma jsem se doteď nesetkával.
-
Několikrát se mi stalo, že při rychlém přesunu zůstanu v něčem viset. Přesun z Ratají na Sázavu byl vysloveně adrenalin, až jsem se naštval a raděj to objel. Prostě to nešlo projet a ani vynechat přepadení, v tu chvili se hra zhroutila. Visel jsem v plachtě ve voze a nedokázal jsem se z ní vymotat, pak zase v křoví, pak levitoval … Od té doby se mi to naštěstí nestalo.
-
Spousta save se chová šíleně. Zahrál jsem si kostky a najednou mi spousta savů začala tím, že sedím u stolu a hraju kostky. Koukal jsem na to dost vyděšeně. To jsem rozhodně neukládal, proč taky? Ale stačí vzdát partii a já se teleportuji na správné místo - do lázní, do postele - můžu hrát dál
-
Párkrát se mi stalo, že mi Jindra prostě uletěl do vesmíru. Pohled je to pravda efektní, ale hloupé je, že se při návratu zabije, takže první kosmonaut v dějinách z něj nebude. A docela to naštve, když musíte hrát třeba hoďku znova. A pak se na to místo člověk vrátí a je to ok. Nechápu.
-
Začíná mě dost rozčilovat plnění úkolů. Hraji tak, že se snažím splnit opravdu všechny a klidně si quest zahraji i několikrát, abych zjistil, zda to nejde lépe a nebo prostě jinak. Baví mě to a pak se kolikrát otevře další dějová linie. Jenže najednou úkoly které splním jsou nesplněné a ty které jsem nesplnil jsou splněné . ! SPOILER ! například v Sázavě jsem zjistil kde se berou plechy a rtuť, popovídal si se všema, dostal jsem z něj odpověď všema způsobama, takže vím jak to je - úkol nesplněn. Šel jsem i do souboje kvůli tomu i když se mi vůbec nechtělo ( je mi fakt nesympatickej), vyhrál jsem ho, prohrál jsem ho, ale prostě úkol s plechama a rtutí jsem nesplnil. Ale naopak jsem splnil úkol ukrást zbroj, které jsem se ale rozhodně ani nedotknul.
-
Včera večer jsem narazil na tábor lapků. Pustil jsem se do nich, vymlátil je a rozhodl se prodat věci v Sázavě, protože v Ratjích už nemají zlaťáky. Můj Jindra evidentně za chvíli koupí hrad i s podhradím, protože nevím co by jinak s těma zlaťákama dělal. Nikdo v Sázavě se se mnou nebavil. Netušil jsem proč. Byl jsem neustále v boji. Byl jsem ale už v úplně jiné části mapy. Vrátil jsem se k táboru, kde samozřejmě už nikdo nebyl, zkusil jsem se vrátit zase do města a pak si řekl, že se na to můžu vykašlat, a vypnul jsem to.
Každý patch WH je jako Kinder vajíčko, samé překvapení. Každopádně se dá hrát dál, takže patch 1.4.2 smysl má. Jsem zvědav co se mi zase vyštění dalšího.

Quest splněn. Po hodně, hodně dlouhé době.