Tak bohužel klasika. Stál jsem po patchi 1.4 a 1.4.1 v questu v Mrchojedech to pravda Patch 1.4.2 opravil a jak je špatným zvykem u KCD, rozjebala se spousta jiných věcí se kterýma jsem se doteď nesetkával.
-
Několikrát se mi stalo, že při rychlém přesunu zůstanu v něčem viset. Přesun z Ratají na Sázavu byl vysloveně adrenalin, až jsem se naštval a raděj to objel. Prostě to nešlo projet a ani vynechat přepadení, v tu chvili se hra zhroutila. Visel jsem v plachtě ve voze a nedokázal jsem se z ní vymotat, pak zase v křoví, pak levitoval … Od té doby se mi to naštěstí nestalo.
-
Spousta save se chová šíleně. Zahrál jsem si kostky a najednou mi spousta savů začala tím, že sedím u stolu a hraju kostky. Koukal jsem na to dost vyděšeně. To jsem rozhodně neukládal, proč taky? Ale stačí vzdát partii a já se teleportuji na správné místo - do lázní, do postele - můžu hrát dál
-
Párkrát se mi stalo, že mi Jindra prostě uletěl do vesmíru. Pohled je to pravda efektní, ale hloupé je, že se při návratu zabije, takže první kosmonaut v dějinách z něj nebude. A docela to naštve, když musíte hrát třeba hoďku znova. A pak se na to místo člověk vrátí a je to ok. Nechápu.
-
Začíná mě dost rozčilovat plnění úkolů. Hraji tak, že se snažím splnit opravdu všechny a klidně si quest zahraji i několikrát, abych zjistil, zda to nejde lépe a nebo prostě jinak. Baví mě to a pak se kolikrát otevře další dějová linie. Jenže najednou úkoly které splním jsou nesplněné a ty které jsem nesplnil jsou splněné . ! SPOILER ! například v Sázavě jsem zjistil kde se berou plechy a rtuť, popovídal si se všema, dostal jsem z něj odpověď všema způsobama, takže vím jak to je - úkol nesplněn. Šel jsem i do souboje kvůli tomu i když se mi vůbec nechtělo ( je mi fakt nesympatickej), vyhrál jsem ho, prohrál jsem ho, ale prostě úkol s plechama a rtutí jsem nesplnil. Ale naopak jsem splnil úkol ukrást zbroj, které jsem se ale rozhodně ani nedotknul.
-
Včera večer jsem narazil na tábor lapků. Pustil jsem se do nich, vymlátil je a rozhodl se prodat věci v Sázavě, protože v Ratjích už nemají zlaťáky. Můj Jindra evidentně za chvíli koupí hrad i s podhradím, protože nevím co by jinak s těma zlaťákama dělal. Nikdo v Sázavě se se mnou nebavil. Netušil jsem proč. Byl jsem neustále v boji. Byl jsem ale už v úplně jiné části mapy. Vrátil jsem se k táboru, kde samozřejmě už nikdo nebyl, zkusil jsem se vrátit zase do města a pak si řekl, že se na to můžu vykašlat, a vypnul jsem to.
Každý patch WH je jako Kinder vajíčko, samé překvapení. Každopádně se dá hrát dál, takže patch 1.4.2 smysl má. Jsem zvědav co se mi zase vyštění dalšího.