Patch 1.4.3 PC

Zdravím,chtěl bych se zeptat jeké opravy v praxi tato náplast
přináší,díky.

Viz: Patchnotes

Díky,co je psané je pěkné ale zajímají mě spíš fakta z hraní.

Nevíte, jestli se ještě pracuje na nějakém dalším patchi(y). Nebo je to 1.4.3. už finální?

Není finální ani náhodou, ještě spousta patchů nás čeká.

1 Like

No já konkrétně jsem se těšil, že odstraní to brutální sekání/trhání/škubání obrazu + zpomalený běh a jízdu na koni - díky tomu je ta hra v podstatě nehratelná…Ale bohužel se tak nestalo.

Jinak to, že leží halapartny na zemi nebo že doskakujou textury, hlavy a podobné blbosti neřeším…

1 Like

myslím že sekání/trhání/škubání obrazu + zpomalený běh jak píšeš nebude uplně hrou, já hraju dá se říct na slabšim dědečkovi (PC) a jedu naprosto plynule … možná bych hledal problém u sebe (HW,SW) težko říct …

Ono je nejlepší asi začít novou hru pro případ, že by byl bug ve tvé uložené pozici. Každopádně já se s tím problémem nikdy nesetkal, ať už na PC nebo na PS4 PRO.

Je to hrou, pročti si forum (nebo ti tady můžu naskládat linky, kde všude se to řeší + reakci od tvůrců), má s tím problém spousta lidí, ať už na PC, PS, Xbox…Já hraju na Xbox One, tam těžko ovlivním HW nebo SW…Do jisté doby to nedělalo a nový patch to neopravil.

PauloKP69: tak to jsi šťastný člověk :slight_smile: Ono je dost zvláštní, že některé bugy se někomu objevují, jiným zase ne (těm se zase objevují jiné) a přitom hrajou na stejné platformě…

1 Like

prosím tě prvně si pořádně přečti co sem napsal. ale jestli chceš můžu ti to napsat znova : myslím že to nebude UPLNĚ hrou, to znamená že na to může mít vliv i něco jinýho samořejmě (hra). Nicméně nechápu proč píšeš na téma PATCH 1.4.3 PC když mi pak řekneš že hraješ na XONE??? Ale abych se dostal k závěru tak to určitě není jen hrou jak píšeš ty, to by mě a spuostu jinejm lidem nejelo všechno v pořádku nemyslíš?

Ono snad jediný bug, se kterým jsem se setkal, byl na PS4 PRO, na PC nikdy nic. Na tom PSku se mi stalo, že jsem nechal hru zapauzovanou v menu třeba na 20 minut, mezitím se mi v rámci úspory energie odpojil ovladač a když jsem se po těch 20 minutách vrátil z menu do hry, tak mi chyběly úplně některé textury, když jsem se vzdálil od místa, kde jsem měl hru zapauzovanou. Viděl jsem skrz zem, viděl jsem skrz domy, některé objekty jsem neviděl vůbec, jen jsem se o ně vždycky zastavil, i když jsem nevěděl o co… Ale jinak nic a nechce se mi zkoušet, jestli je to opravené. Teď když vím, že se vzdálím na nějakou dobu, tak save a hru vypínám :slight_smile:

Já jsem si přečetl, co jsi napsal a na to jsem ti odpověděl a taky ti odpovím znova: je to hrou, resp. chybama v ní…Pokud nechápeš, proč tu píšu, tak si přečti začátek vlákna, týpek chtěl znát fakta z hraní, tak jsem mu napsal své. A ano, je to hrou, znovu ti napíšu, projdi si forum, spoustě lidí to nejede v pořádku a spousta lidí s tím má problém - třeba konkrétně s tím trháním/sekáním/škubáním obrazu. Pokud to tobě jede naprosto bez chyb, tak se můžeš považovat za šťastného člověka.

dobře nebudu ti dál vyvracet tvuj nazor ze je to pouze hrou. Jen z vlastní zkusenosti vím jak to u lidi obcas funguje. PC zasekanej (zavirovanej, nikdy ničím nečištenej atp.), HW nic slavnýho a hru by chtěli hrát na ULTRA . Proto sem psal ze to nemusí být jen hrou. Borec se ptal jaký záplaty ve skutečnosti přináší. Ty píšeš žádný je to nesmysl. Spoustě lidí spravilo dost bugů. podle toho co píšeš procházíš pouze fóra kde lidi mají problém ale ne ty kde už je třeba vyřešili. Nic méně jak už sem psal nebudu ti brát tvůj názor. Jen až budeš někomu radit chtělo by to napsat že tobě to nefunguje ne všem :slight_smile: a nemůžeš prostě srovnávat PC verzi s konzolovou to bys mohl vědět …

1 Like

Samozřejmě, že hrát to na PC, tak nejdřív řeším HW+SW, ale jak už jsem psal, hraju na XONE (ano, v podstatě přispívám do špatného vlákna, ale tento konkrétní problém jde napříč platformama a sere spoustu lidí) a tam toho nemáš moc co ovlivnit (max. jestli nemáš zapráskaný HDD - nemám, jestli není konzole přehřátá - není a jestli máš funkční baterky v ovladači - mám :slight_smile: ) To, jestli patche opravily dost bugů, to jsem nerozporoval, opravili toho spoustu, ale taky podle toho co jsem četl, tak něco opraví a něco jiného se posere :slight_smile: A taky jsem netvrdil, že to nefunguje všem ( ani jsem nenapsal, že nic neopravili), pouze to, že tento problém má spousta lidí a to je čistá pravda…Navíc dle mého názoru je to dost velký problém, protože je ta hra v podstatě nehratelná a tvůrci si to taky uvědomují, ale neví, kde a jak ta chyba vzniká, viz:

Community Manager
3d
Hello,

this bug seems to be more persistent than we thought, but it is definitely a major one, which we have to fix with with a priority focus. We assume, that the cause of the problem for PS4 is the same as for XBoxOne.
It is way easier, to get the savegames from PS4, than to get them from XBoxOne.
If you want to help us, to locate the bug and get rid of it, please send us your savegame.
Here is a tutorial, how to get the savegame. 10

So far, we were not able to reproduce this bug, which made it difficult to locate and fix it.
We had some ideas what could have caused this bug, and fixed the problems, which fixed the bug for some people, but others still have it.
The savegame can help us to locate the bug, but it is not a guarantee, that we will be able to reproduce it.

Please send in your savegame with the subject “143 Twitching bug” to support@kingdomcomerpg.com

Ještě doplním video z youtube (není moje), ať víš o čem se bavím :slight_smile: viz: https://www.youtube.com/watch?v=rapO9SkWX7M

nic z toho ti neberu ale když prostě borec založí téma na patch na PC je nesmysl psát mu co ten patch dela na konzoli tot vse. Je jedno jaká je to chyba … ( jinak na mě hned vyskočil fix na ten problem tak nevím jestli jste to někdo kdo stím má problém zkoušeli? )
FIX

Hra je pro tebe nehratelná , pro jiné štastlivce je naopak hratelná, já například od vydání jsem neměl žádnej problem, až na pár maličkostí, ale ne že by mi to kazilo zážitek ze hry, jestli hraješ na xone tak to tě u tehle hry lituji, na xone to podle některých lidí běží nejhuře ze všech platforem, ja se ani nedivim port tak velké hry na konzoli je prostě dost těžký, sami vývojaři to zminovali proto taky dýl čekáš na nové patchte zatímco na pc je to hned, muj názor je že tato hra neni to nejlepší na konzole nebo nejen tato hra ale každé velké rpgčko, ale neberte mě špatně je to jen můj názor ja prostě na konzole nikdy nebyl až na ps1 když jsem hrával v mladí, jinak věřím že jednoho dne nebo spíš roku :smiley: to poběží dobře i konzolistum.

1 Like

Sekání a cukání je chyba ve hře. Ve Warhorse studiu nejsou schopni napodobit tento jev. Tak pokud máte možnost tak natočte video a pošlete ho do Warhorse a oni se tím budou zabývat. Nemají jak problém řešit, když ho nedokáží nasimulovat. Založil jsem zde vlákno ( tak tam zasílejte materiály k tomuto problému). Pokud chceš tento jev eliminovat začni novou hru a vše jede v pohodě mám to odzkoušeno

Není třeba mě litovat, do vydání patche 1.3 mi to běželo krásně (až na pár kravin, které neřeším, např. doskakování textur, zasekávání postav, strom prorostlý domem apod.), ale po vydání 1.3 a od jisté doby (v jiném vlákně se borci shodli, že je to od návštěvy Sázavy a kláštera) dochází k tomu sekání/trhání obrazu a je to fakt utrpení…Mě to začalo dělat cca v 3/4 hry, takže poslední čtvrtinu hry jsem s tímhle problémem úspěšně dohrál, ale byl to fakt humus, zkazilo to požitek…Jinak celkově hru hodnotím jako velmi dobrou, unikátní, ani delší čekání na patche mi nevadí…Já na konzole taky nebyl, hraju cca 25 let na PC, ale sešlo se jedno s druhým a skončil jsem u Xboxu :smiley: Ano, jednoho krásného dne to poběží všem :smiley:

BlaineRawlings: To je právě to, co se mi nechce, začínat celou novou hru…Možná někdy v budoucnu :slight_smile:

Doporučil bych ti, si počkat na další opravy a těch asi ještě bude a nebo se rovnou obratit na vývojaře a zdělit jim svůj problem, určitě někdo měl stejnej problem a vývojaři určitě ví o co se jedná, ale čím větší odezva tak tím větší snaha to opravit teda doufam že to tak je, no každopádně si rád počkám na další vylepšení a opravy další obsah a pak si to sjedu ještě jednou, ne že bych měl nějaké problemy, hra běží opravdu dost dobře, ale zkrátka si chci počkat až hra bude dokonalá, klidně si to zahraju až pri finalním patchi, už ted to mám dvakrat dohrané a ta hra má zkrátka duši proto jsem tam asi nechal několik stovek hodin a to se mi stalo jenom u Witchera 3, a jak psal BlaineRawlings, zkus začít novou hru třeba problemy zmizí a třeba taky ne, ale za pokus to stojí, jako chápu že začínat hru kvuli každému novému patchi je kravina, ale jestli chceš opravdu hrat a hra je podle tebe nehratelná tak zkus novou hru a nebo si jednoduše počkej na další opravy, to už je na tobě.

1 Like

No, nic jiného než čekat mi asi nezbyde, jak psal BlaineRawlings, vývojáři o tom problému ví, objevuje se spoustě lidem napříč platformami, ale zatím ho nedokážou opravit…