Patch 1.6.2. postřehy,názory

Jaké to je? :slight_smile:

Zatím jsem jen zjistil, že quest s kováři Otou a Zachem už konečně funguje i pokud člověk dohrál hlavní linku jinak, což je super. Fricek s Matoušem a Mirka nefungují stále. Ničeho dalšího jsem si zatím nevšiml, ale jen jsem to zapnul a znovu zkusil naverbovat výše jmenované :slight_smile:

1 Like

Prijde mi, ze v Ratajich se nacitaji texutry mnohem rychleji. Konecne jsem prijel do mesta po dlouhe dobe po moste a ne ve vzduchu :slight_smile:
Co me ale zarazilo, ze se resetovali vsem prodejcum penize do stavu na zacatku hry, takze nemam komu prodat zbroj z mrtvych lapku. Doufam, ze jim jmeni brzy zase naroste

Já za sebe žádnou změnu po patchi 1.6.2 nepozoruji. Bohužel. Označením sady 30 šípů v inventáři se mi stále šípy rozdělí, takže mám někdy označený jen jeden, tudíž nemůžu vystřelit víckrát za sebou aniž bych znovu musel do inventáře označovat. Stále se mi neoznačují některé “zajímnavosti” na mapě, když je objevím. Jsem pak zvědav na vrácení misky do jeskyně. Na to, jak dlouho se to tady na fóru řešilo, by mě překvapilo, kdyby na tom vývojáři nezapracovali a v patchi neopravili.

Jo, to s těmi šípy mi dělá taky, ale jen asi tak poslední měsíc, dříve to nedělalo. A miska do jeskyně mi také šla hladce na poprvé bez bugů, jenže to bylo hned někde dva tři dny po prvním vydání hry. Asi se ne vše daří jen vylepšovat :grinning:

Wish this forum had a translator function!

The patch corrected many “glitches” but there are a few remaining, not game breakers but more of a nuisance. If you take things to far out of sequence you cannot complete certain actions.

Vůbec se mi teďka ve hře neobjevuje Hádankář. Mrzí mě to, protože to byla jedna z nejsuper věcí ve hře. :disappointed_relieved:

Nemám ve hře Hádankáře a ani Toulavého rytíře - ten byl na trénování souboje se skutečnými zbraněmi super (lepší než Bernard dokud jste celkem slabí). :tired_face: