Cau porad mam patch 1.3…mam pocit ze na pc ho meli uz minulej rok v kvetnu ne??je to tak tahne pokid vim psaly neco o 14 dnech nez to projde od microsoftu to uz je ale vic
Mělo by to být příští pátek ve verzi 1.4.3
Na Twitter dnes psali že patch 1.4.3 dnes poslali na certifikaci takže vyjde během příštího týdne na xbox
Koukám že mě Malumferix předběhl
No jo no pardon.
Dobry a kde je tem zbytek kterej vychzel na pc…ja nvm neco jako 1.3.1nebo ja nvm jako to bylo ale na pc určitě nebyl 1.3. A pak 1.4.3…takze to jako vydaly jen na pc?cekaly jak to patchem dopadne aby to neposraly jeste víc na konzolich?asi jo a pak na konzole poslou 4 patche v jednom no pokud to pujde ok…je oravda ze hod e jsem cetl ze od toho 1.3. Se to lidem akorat sralo takze mozna moudry krok od kluku
chjo,kdy už to bude?..ta sekaná mě fakt nechutná
Sorry, the patch was postponed:
Ani nevím jestli má nějaký smysl to komentovat. Tak snad to už příští středu konečně klapne. Už by měli nechat nějaký patch dojet do konce, celou dobu hraju jenom verzi 1.3, takže jsem ještě nikdy neviděl náhodné setkání, tohle mě štve nejvíc. I na to cukání obrazu jsem si zvykl.
Me se vcera taky objevilo to cukani, shattering…
Nakonec stacilo vypnout a ulozit hru, uplne ji zabit (ne ji nechat v pameti) a znovu naloadovat celou hru.
Popravde novy patch bude fajn, ale ze by mi to trhalo zily, to fakt ne… Hraju jednou za uherák a hlavní Q jsou pro me sprosty slovo, takze jedu sem tam vedlejsi a hlavne si uzivam svet