Zdravím, taky mate pořad patch 1,2,5 kde nic není opraveno? Čekal bych že za ty 4 týdny opraví aspoň něco. Ptám se kuli tomu jestli nemám problém s aktualizacemi apod. dík za opověď
cekam, ze to chteji poradne odladit a otestovat, co jsem tak slysel, tak bude opraveno opravdu hodne veci najednou. Asi nechteji, aby se vydal patch a pak lide zase zacali, ze nic moc neopravili. Ono i to schvaleni na ps4ku trva skoro tyden, tak je lepsi vydavat pomaleji a vetsi naloz oprav nez casto a malo veci. Ta 1.2.5 byla hlavne kvuli tomu r2 tlacitku.
Stupidní konzole ale vůbec nikoho nezajímají. Na Steamu už měl patch dávno být a pokud chcou vydat na všechny platformy zároveň tak je to ubohost a asi si udělám výlet do Prahy …
Jo, 1.3 slibovali vydat k certifikačnímu procesu na minulý týden, ale zřejmě zatím kde nic tu nic…Jelikož mám hlavní quest buglý, čekám na patch a maximálně dělám sem tam vedlejší úkoly. Do roka a do dne to ale určitě opraví
OK dík za info
Neni zac
Hlavně prosím ať opraví občasný zakiksnutí lukostřelecké soutěže. Asi tak v 50 % případů alespoň jeden ze soutěžících nestřílí, takže aby se hra pohnula dál, musím opustit stanoviště, čímž jsou vsazené peníze v trapu. A já mám přitom tu lukostřeleckou soutěž z celé hry nejradši. Vydržel bych u ní hodiny.
a neni eště zábavnější špalkovaná v Ledečku ? ta snad zabugovaná neni…
Špalkovaná funguje vždy bezproblémů, ale ta mě právě že zdaleka tak nebaví, jako střelba na terč.