Keby si mal takú grafickú ako GTX1080, tak by si to možno dal na ultra detailoch na 1080p rozlíšení na 60FPS.
Neblázni. I takhle mě sestava stála přes 40 tisíc se vším všady. A navíc se mi 1080 zdá extrémně předražená. Ve specifikaci je pro AMD doporučena RX580, což není zase až tak daleko od mojí 470. I dva roky starou betu rozjedu na vysoké detaily s průměrem 30-50 fps, takže věřím, že optimalizace bude obstojná a že AMD vydá dobré ovladače.
Pokial ide Beta na 30-50, a bol si spokojny, netreba upgrade. Pytal som sa ohladne GTX 1060, ktora je podobna RX580, a ktore su odporucane, co moze inak znamenat na top vykon+kvalitu, no na Twitteri Pan Vavra spomenul GTX 1070, s ktorou mal 50-60, tak som sa opytal WH. No dostal som spravu, ze GTX 1080 je ta top+kvalita. Tu si pozri Game-debate na tvoju zostavu: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9229&game=Kingdom+Come%3A+Deliverance&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-6600K+3.5GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+RX+470+4GB&ram=16&screenRes_width_FPS=1920&screenRes_height_FPS=1080&checkSubmit=#systemRequirements
Rozdiel medzi RX470 a RX580 je asi ten, ze ci ti pojde na minimalnych alebo maximalnych detailoch.
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=9229&game=Kingdom+Come%3A+Deliverance&popSysReqRAM=16&popSysReqWidth=1920&popSysReqHeight=1080&p_make=Intel&p_deriv=Core+i5-6600K+3.5GHz&gc_make=ATI&gc_deriv=Radeon+RX+580+4GB&ram=16&screenRes_width_FPS=1920&screenRes_height_FPS=1080&checkSubmit=#systemRequirements
Videl som aj par benchmarkov a rozdiel tam bol vo FPS niekedy dvojnasobny, takze je to velky skok.
A ked hovorim o top vykone a kvalite, myslim tym 60FPS a 1080p rozlisenie.
Uvidíme. Na gamedebate kalkulátor používám, takže výsledky znám.
No, necháme se překvapit.
Nechci být rýpal,na hru se taky moc těším,kicknul jsem před pár lety taky ale doufám že hra bude optimalizovanější na sestavy trochu starší,protože od vydání hry bylo několikrát upuštěno a termín se posouval,defakto né každý má na nový stroj.
i5-2400 CPU 3.10 GHz
Windows 7 (64)
GTX 1050 2gb
12GB RAM
No doufám hlavně, že plná hra bude lépe optimalizováná než beta.
60fps ultra full hd musím mít 60fps. I 4k bych měl dát. I7-6700k,16GB Ram a gtx 1080 ti tedy nejlepší herní grafická karta tak to musí běžet. V betě jen 40fps.
Mal by si to dať na minimálnych.
V 4k by som očakával okolo 40FPS. Inak na 1080p 60FPS
To snad ne. Betu zvládám na vysoké detaily,takže optimalizace hry bude takový rozdíl?
Ja ted poridil Xbox one X tak doufam ze to bude vypadat taky slusne cetl jsem ze to poběží na 2k rozlišení misto 4k ale za to pridaly vice detailu takze snad to bude někde high …coz by mi bohaté stačilo moc se tesim pc uz nemam ale možná ze dobre protoze na to aby mi to bezelo tak jako na X bych musel do pc zahucet asi tak jednou tolik si myslim navic jsem hral betu a ovladani boje na myši a klavesnici mi teda moc nesedlo na gamepadu myslim ze bude pro mne mnohem prijemnejsi …taly by jste se nejradsi nechaly od nekoho vzit.necim po hlave aby jste se vzbudili az 13…a.nemuseli tak odpocitavat dny?
Myslím si že to bude vypadat pěkně,jestli máš telku s dobrým rozlišením
4k s aktivnim Hdr 140 cm …s androidem …world of tanks a fallout 4 na tom vyoadaji fakt dobre i zaklinac 3 je fakt nadhernej …za tu cenu xboxe…je to krasny mel jsem predtim 2 tydny xbox one s…a jako fakt velkej rozdil v rozliseni a grafice pro mne 2160 p v KCD dostacujici si myslim battlefront 2 v tom rozliseni vypada fakt pekne uz jen aby padl datum 13 .2 2018
Já už taky nervozně přesýpám
Je možné v tuto chvíli spolehat na ověřování funkčnosti hry na strojích na serveru Data Debate?
Urcite ne. Vsecky tyhle servery na overovani hw totiz ctou z pc naproste nesmysli a vetsinou nevidi skutecny stav pameti, taktu cpu atd. napis sem co mas za cpu, grafiku a kolik mas pameti a my ti poradime
Na to, ze to delaji na CryEngine jsem taky cekal lepsi optimalizaci. Ale oficialne PS4/X1 900p a jen na Xbox One X 1080p. Bez HDR, ten CryEngine v te verzi 3.8.x neumi a samozrejme jen 30fps a imho to bude docela osekane… uvidime.
Ja mam taky uz starsi PC, tak planuju sledovat ten den weby co lidi budou rikat o optimalizaci, podivat se na porovnavaci videa a podle toho bud koupim pc verzi, nebo prodam switch a koupim xbox one x a zaparim si to na xku no…
Na x one x…ne 1080p …ale 2160 p … coz je slusny pisou to vsude na netu
Nebo sorry 1440 p ja si to splet …neni to ful hd ani 4 k ale to mezi 2k nebo jak se tomu nadava
Ked je to medzi tak sa k tomu nepridava p. Inak sa tomu nenadava.
1440p je Quad HD
No hlavně at na full hd je 60fps a 4k aspon 40fps a bude to super.