Perk - Rytíř v zářivé zbroji

Ahoj, funguje někomu tento perk? Měl by dávat bonus +4 na Charismu.
Ze začátku se aktivoval, ale přesto mně nepřidal bonus k Charismě.
Teď, když svítí slunce, tak se mě už neaktivuje, nefunguje.
A vůbec, jaký máte zkušenosti s bonusy k vlastnostem při kombinaci perků?
Když např. Rytíř v zářivé zbroji dá +4 a Květinové dítě +2 dostanu ve výsledku +6 k Charismě?
Já měl pořád jen +2 k základní hodnotě. Ten Rytíř v zářivé zbroji se tam neprojevil.

Nebo aby se tento perk aktivoval, tak musím být komplet v rytířském plátovém brnění? Včetně ostruh nebo co?

Tak tenhle perk nemám. Co mě napadá - 1. jak říkáš, komplet brnění. 2. jsi čistý?

Ano, bonusy k charisma se sčítají (alespoň dle mých zkušeností).

Podle mě tam chybí u popisku k tomu perku více informací, jaké podmínky je třeba splnit pro aktivaci. Je tam jen, že když svítí slunce tvá zbroj září a vypadáš jak princ z pohádky (+4 Charisma).

Tak jsem hledal…

Perk by se (snad) mě po nějaké době sám aktivovat (https://www.reddit.com/r/kingdomcome/comments/7y9x8d/knight_in_shining_armor_bug/)

Tak jsem vypozoroval toto: Perk se aktivoval, když jsem zašel do lázní si vyprat hadry a současně ten den svítilo slunce. Jenže ani pak mi nepřibylo +4 k Charismě.
A když jsem si potom zkusil zbroj sundat (chodil jsem jenom ve spodním prádle), tak ten perk zůstal pořád aktivní.

Trochu jeho fungování hapruje.

Měl sem perk dlouho a nejak sem si nevšim, že funguje pokud má naskočit ikona, tak tu jsem neviděl nidky… ale nosil sem vsechny casti brneni, takze navrchu byl vzdycky nejaky hadr, ktery by to teroreticky mohl blokovat, ale to by hra mela nejak oznamit…

Ty hadry na brnění to neblokují, protože si je zkus z brnění sundat a výsledek je stejný.

Podle mě prostě tento perk má přidávat +4 na Charismu a nepřidává.

Ta hra vyšla v žalostnym stavu, otestovat tohle bylo snadny… Je tam i chyba, ze Warfare nejde mi vic nez 19, protoze nejde ziskat vic exp, to je to samy… Pak je tam ten perk za bonus, kdyz clovek spravne ji, k tomu to hloupi prejidani z kotliku… Vypada to, ze to museli vydat za kazdou cenu i rozbity a ted to trva 2 vic nez 2 tejdny a nic… Me hra ted porad crashuje do Windows a nemuzu pokracovat v hrani.

Nevim jak Vy :slight_smile: ale já mam jen poloplátový nohy :slight_smile: ostatní brigantinu lehkou a kroužky :slight_smile: a klóbrc a svítí mi perk od rána do západu :-)))

Zajímavý :slight_smile: nic takovýho ve hře nemam všechny perky mam aktivovaný jak maj bejt :slight_smile: a za 90 hodin hraní mi to nespadlo …+ vlastně skilly běhaj jak maj

2 Likes

Jako ve výpisu Bonusů mám uvedeno, že tento perk je aktivní, ale u Charismy to ty +4 body nedává.

No me blby jen questy, az ve fazi siege sem se dostal do faze, kdyz mi to crashuje po chvile hrani neustale, pokud v tyhle fazi udelam save, tak to crashne, kde pri nacitani, na vic kompech, OS etc…

Jinak, jestli je to bonus, tak by asi melo byt videt u speech checku, kde mame charismu X + ten bonus, a ten bonus by me byt minimalne 4, ja nikdy tak velkej bonus nevidel. Kdyz resime ty bigy obcas sem mel slove cislo vyssi nez npc a stejne to koncilo failem… Na videni cisla npc je taky speech perk. A dalsi bug je, ye obcas nezafunguje final offer perk.

Možná jsou bonusy k základní hodnotě vlastností omezeny na max. +2. Víc postava nedostane ikdyby se rozkrájela.

Tak to nebude. Např. u vitality mám +3

Tak se ty bonusy z kombinace perků nesčítají. Hra vezme jen ten první bonus z perku, který si aktivoval dřív a další už to nepřipočítává.

Musíš mít větší číslo minimálně o 5 :slight_smile: jelikož rozdíl mezi 1-4 ti nedá 100% že ho přemluvíš :wink:

A na to si prisel jak, je to nekde napsany, nebo pokusovanim?

Přesně jak píšeš :slight_smile: vlastní pohled jak na to koukam ve hře

Nevim, jak moc chytre maj implementovanej random, ale nejak sem si nevsim, ze kdyby loadoval, tak by jednou v rozhovoru byl - Success a podruhy Fail ve stejnym checku… Vy jo?