Zdravím, může mi někdo poradit, jak dokončím questy Pěsti ve tmě, Jedhnoho zhmoždil… a Špalky na řece? Děkuju
Ahoj, pridavam se ke kolegovi. Můžete nám prosim někdo poradit, kde jsou osoby na zápasy?
Jednoho zhmozdil v Ratajich pan v červeném
Pěsti ve tmě rybář v chatrci na SV od Talmberka
A co dál? Prý někde v Sázavě, ale ani v jedné hospode nikdo.
Díky.
další je ve Skalici, myslím že se to jmenuje Kumánský král …
Tam jsem byl a tenhle quest šel dokončit.
Přátelé, prolezl jsem Skalici, ale nikde jsem nikoho nenašel. Mohli byste mi prosim upřesnit kde? Eventuelně, v kolik hodin. Díky.
melo by to být jak je vykříčník …
Není to quest ale aktivita tzn. jde opakovat do nekonečna a nejde tak úplně dokončit.
Tak Skalici jsem celou prolezl a nikde nikdo. Neni potřeba mit nejakou aktivitu splnenou předtím, nebo potom? Mam hotový pěsti i jednoho zhmozdil, ale Kumansky král nikde. Ale uz mam i po Vraniku a v Sazavsky hospodě se už nikdo nepere. Nějaký tip, co delam špatně?
Klid, já tenhle quest taky nemám a vše jsem prolezl křížem krážem. Hru mám dohranou zcela. Zrovna tak jsem nikdy neměl quest s opilým farářem Bohutou a nebo to pokračování s Kumánským převlekem. Podle mě to některé questy jednoduše nedá všem, jestli jsem v příběhu překročil nějaký bod, či co, kdo ví.
Kumánskeho kráľa nemám ani ja (čo je divné, lebo achievement za všetky questy splnený mám ), ale quest by mal byť dostupný počas obhliehania Talmberku.
Taky jsem na pár questů co tu lidi na foru rozebírali nikdy za celou dobu hraní nenarazil. Asi to záleží na způsobu hraní každého hráče, jakým způsobem prochází hrou.
V Sázavě zápasníky najdeš taky. Najdeš je za kostelem směrem do lesů . Jsou tam vždycky v podvečer.
Je s tím tuším spojený i quest. Nějaký řemeslník co bydlí vedle si stěžuje, že nemůže večer spát nebo tak něco.
Tak ty rvace v Sazave jsem našel. Velkej, Malej, Mezi, Vostrej a Susinka. Ale nemluvi se mnou, ani kozeluh a ani švec, co bydli poblíž, a ani hospodský. Nejaky tip, kdo jiny mi ten quest zadá? Nebo je potreba predtim neco splnit?
Asi musíš být v nějaké fázi hry. Já na ně narazil, když jsem se měl v kostele setkat s verbíři. Myslím, že jsem mluvil s rychtářem, který mě poslal za koželuhem a už to jelo. Možná na ně lze narazit i dřív, ale to jsem nezkoušel.
Tí týpci sú súčaťou jedného main questu.
To je právě to. Já už mám po Vraniku, ale tento quest mi nejak unikl. Chtel bych ho dodělat, ale nikdo mi ho nechce dát. Zkusím ještě rychtare, jestli mi neda tip.
Každopádně vsem diky.
No právě Vraník je mezí kdy už některé úkoly udělat nejdou.
Napr ukol od Bohuty s chlastackou je pri hledani Smradocha. Ten se da najit i be Bohutovi pomoci. Proto vam muze znacka od nekterych ukolu uniknout, pokud vas tam nekdo nenavede. Jsou to takovy rozvetveny ukoly, kterych je v KCD vic a to se mi libi.
Treba takovej ukol na zacatku hry, kdy jdete na lov s Ptackem. Je rozdil, jestli s nim jdete pesky nebo si ukradnete kone a jedete. Kdyz se pak plizite ke kancovi, neslizejte z kone… Dokonce i cutscena je jina nez kdyz jste pesky a nebudete muset Ptacka hledat… takze se pocitalo i s touto variantou.
EDIT: Vlastne Smradocha jeste nehledate, ale snazite se zjistit s kym se schazel kulhavej Lubos.
Na druhou stranu, jsou situace, že např. máš v ruce různou zbraň, vytasenou, a v cutscéně máš úplně jinou a nevytasenou.
Jo, to se mi stalo po zabiti Prcka, ale to je detail, kterej mi pozitek ze hry nepokazi