Platba - financován projekt

Abych se přiznal tak zatím se mi nic z účtu neodečetlo … myslel sem že po skončení si to odemě ty prachy hned vezme… tak co se děje? :slight_smile:

Trva to nejakou dobu nez ty platby (pripadne zadosti o ne) projdou. Me to uz proslo, ale zavisi to podle me i na tom kdy se clovek pridal.

1 Like

myslíš že mi ten manual a download tracku přijde hned potom? kde to stahnout a tak?

Ted presne nevim o cem mluvis, ale jestli mas na mysli soundtrack tak ten jeste nemaji hotovy a poslou ho az bude :smile:

Soundtrack snad výjde až s plnou hrou. Nebo mi něco uniklo?

Jasně, že společně s hrou. Stejně jako všechno ostatní. Jsou na začátku, nemají nic hotového. Za půl roku bude teprve Alpha, tak jak proboha může někdo čekat teď nějakej manuál, nebo dokonce soundtrack??? Ach jo, trocha mozku zapojit :smiley:

2 Likes

Nemají nic hotového? Achjo, zkus se podívat na nějaké videa a věděl by si ,že toho maj hotového víc než dost nato, že to bude ještě 2 roky ve vývoji…

To je len zaciatok, prace maju este dost. Kto si pocka, ten sa docka :smiley:

Mají jen kostru. Animace nejsou finálové, některé funkce nejsou ještě úplně vyšperkované, dabing chybí, ozvučení, příběh se ještě bude psát a questy též, mapa se ještě upraví a rozroste, přidá se spousta nových věcí atd., zbraně se vybalancují a též vyšperkují…jako já myslím, že mají ještě hodně co dělat.

což hodně mají co dělat, ale to nejtěžší maj téměř za sebou… a to je to s čím pak budou pracovat… což jsou grafické články věcí, lidí, oblečení, příroda, domy , kytky, zbraně, koně, chůze, Umělá inteligence, režim souboje a další… to sou nejpodstatnější věci… příběh a dabing to zabere nejméně času… proto díl 2 a 3 budou kratší dobu po prvním dílu… protože vše bude hotovo, jen bude jinej příběh , věci budou jindě, ale kostra bude taková jaká byla u jedničky…

… tak jsi mne docela pobavil, prostě jestli půjde vše jak po másle, tak si pod stromečkem léta páně 2015 rozbalíme tuhle parádní hru. Pokud se něco někde zadrhne, pak to může bejt i delší doba. Hlavně aby WarHorse nic neuspěchali, raději si počkám na dobře odlazenou hru, než mít nějákou rychlokvašku. A že čeká tenhle tým ještě moooře práce, to je věc jistá. Práce kvapná, málo platná.

2 Likes

Zjistil jsem, že mi platba neodešla, protože jsem měl na kartě nastavený nízký limit a proto mi to nevzalo kartu. Naštěstí, jsem si to už změnil a platba už je na cestě. :smile:

Nejtěžší za sebou? Snad před sebou, ne? Ladění a testování je vždycky to nejtežší…

Ano , dle mého názoru je to nejtěžší za nima… podle mě je základ nejtěžší … to na čem pak budou stavět to ostatní, ale neříkam že mam pravdu, já sem tu hru nedělal stejně jako ty takže to jistě říct nemůžu. Jen říkam co si myslim.