Pneumatika v DLC "Milostná dobrodružství Jana Ptáčka"

Našel jsem pověšennou pneumatiku ve křoví, v misi jak se hrají kostky. Je to v sídle lapků hned za stodolou, co se hrají kostky. Je tam lukostřelnice a kousek vpravo před ní stojí kůň, když se otočíte na koně, tak je to kousek za ním, ve křoví po levé straně. Asi nějaká příprava na další pokračování :slight_smile:

2 Likes

Pneumatika ve středověku ? :DDD

Jo, pokračování hry se bude odehrávat v době 2. světové války nebo tak nějak co?!:grinning:

A k tomu byl ještě ve stromové chatce na kopci nad hajem slaviku dopravní kužel. Takže 2. válka to nebude. V te době ještě dopravní kužel, jak byl k nalezeni v chatce myslim nebyl.

Vávra tvrdil že se jedná o realistiku středověku,nemluvil o cestě do budoucnosti.Žádné kouzla,žádné bariery. :slight_smile:

Žádná kouzla? A co je pak to, že věci, které si odložíš v jedné truchle se ti objeví v jiné truchle na druhé straně mapy? :grinning:
Anebo ty léčivé lektvary? Copak znáš nějaký aspirin nebo něco co tě během pár hodin dostane do plného zdraví a kondice, když jsi předtím byl téměř na umření :rofl:
A co koník, který přikluše na zapískání ať jsi ho předtím nechal zaparkovaného kdovíkde.

Samozřejmně je to ujeté ale musíme taky trochu brát v potaz že hrajeme hru,souhlasím s tím že by to mělo být ořezané na nějaké základní ošetření které tě udrží při životě než někam dojedeš aby tě hodili do pořádku ale to nejsou věci které by mě u hry nějak boleli.Spíš mě mrzí absence jezdců na koni a nějakých povozů,v lese by mohli poletovat vlci,medvědi a k vánocům bych chtěl kuši. :slight_smile:

Pneumatika? Se tam asi dokutálela z Mafie! :smiley:

Tak proto ta hra je taková - hhmmmhh - mno, jaká je, protože ji celou od samého začátku vytvářeli ve světě Mafie. Ale jednu pneošku zapomněli vymazat!

Já našel celou skládku :smiley: