Po patchi 1.9 s dlc hra padá

Ahoj, mám takový problém po novém patchi a s posledním dlc mi hra zhruba po půl hodině někdy dřív, někdy později, padá. Třikrát se kousne obrazovka a hra spadne. Nepoužívám žádné módy. Zkoušel jsem hru na steamu přeinstalovat a vymazat všechny soubory ale nepomohlo to. Ani snížení detailů nepomohlo. Nevíte co s tím?

No patchem to nejspíš nebude.

Mrznutí obrazu ve hrách (obecně) - většinou za to může špatné nastavení hry vs PC (Notebook apod.)

Už jsem to psal - nejdřív povypínej veškeré aplikace co ke hře nepotřebuješ - tzn. VYPNI ne odinstaluj. Příklad - Přehrávání videí z youtube - někdo je na stránkách se spuštěným videem a ztlumeným zvukem a má spuštěnou hru. Messenger apod. věci - vypnout.
Další jsou aktualizace - vyjma anitiviru a a windows a steamu - pro hru - vypínám. Další věc - office + podobné programy - uložím práci - před spuštěním hry a vypínám aplikace. A mrkni na stránkování z disku - je to myslím - systém - virtuání pamět - záložka nastavení - tam by mělo být zatržené - určí automaticky systém. A v poslední řadě - podívej se kolik máš volného místa na disku - popř. zazálohuj na vyměnitelné medium (např. fotky) - a uvolni místo. A poslední bod - kdy jsi naposledy prováděl defragmentaci disku? Je nutné mít aspon 10% volného místa na disku - pokud jsi ji více než půl roku neprováděl - určitě to udělej. :slight_smile: