Kingdom come měl zatím dobrou reklamu, udělal několik rozhovorů, je na redditu, spojil síly se star citizen, ale napadlo mě že by to chtělo podporu ještě od nějakého slavného youtubera např. Možná vám to bude znít pošetilě, ale kdyby například poslali ten hratelný quest třeba pewdiepieovi, tak by to byla sakra reklama. Co vy na to??
p.s.: chtěl bych warhorse pogratulovat k dosažení magické hranice 1 000 000 liber.
To je dobrej nápad. Taky mě to už napadlo, ale nejsem si jistý tím, že by ten hratelnej quest někomu poslali. Každopádně až bude třeba beta, tak by to už šlo, hlavně tam budou mít všechno mnohem víc vychytaný. Kdyby PewDiePie ukázal to, co bylo v tom livestreamu, možná by ty, co o té hře neslyšeli, mohli vystrašit docela velké bugy, i když chápu že jde o hodně starou verzi. Tak jako tak by to byla dost dobrá reklama.
Pewdiepie je penězochtivý blb…já ho odebíral v době kdy byl ještě vtipný (okolo 2 milionu odběratelů), ale pak šla jeho kvalita dolů a sláva nahoru…nechci, aby mi znechutil tuhle skvělou hru, která kombinuje, vše co ve hře chci a aby jeho 12ti-letí fanoušci hru vůbec hráli, protože by jen zničili komunitu…
hele sorry že se tě na to ptám, ale jak tě napadlo že je penězochtivý blb. Já ho sleduju taky od začátku a nepříjde mi, že by šla kvalita dolů (ok každej to cítí jinak). No zkrátka by mě jen zajímalo proč to tak myslíš. Nechci tě urazit, ber to jako že jsem zvědavej
Už mi nepřijde, že to dělá kvůli zábavě nebo fanouškům. Prostě už to dělá jen proto, že mu to měsíčně hodí pár set tisíc. Nepřijde mi už tak vtipný, jako byl dřív a jeho fanoušci…tvle…-_-
jo je pravda že fanoušci mě taky štvou, ale na druhou stranu si říkám, že je to jeho “práce” a nějak se živit musí. Docela mu tuhle práci závidím, protože za to bere hodně, ale zároveň mu to i přeju
Jinak díky za odpověď.
Mě docela potěšilo, že se ke hře přihlásil (zatím jenom na Twitteru) taky Angry Joe. (Ten sice taky dělá tu svoji šou de fakto jako živnost, ale neřekl bych, že by se zrovna tohle na ní zatím projevilo nějak negativně.)
Doufám, že brzo věnuje Kingdom Come taky nějaké to video. S ohledem na to, jak fandí Robertsovi a Star Citizenu, by to bylo celkem logické.
Joe Vargas je borec! Už dost dlouho ho odebírám a dost dlouho mě rozesmíva :D. Jeho komunita je skvělá.