pomozte mi mám všechno co mám mít na minimum a hra mi stále nechce běžet prosím poradte protože já nejsem it
Zkus to nějak víc rozvést. Začni tím, co máš za PC, jaký HW, jaký používáš OS apod. Taky upřesni co myslíš tím, že ti to nechce běžet. Nespustí se ti hra vůbec, nebo spustí a spadne, vyskočí ti nějaká chybová hláška a jaká? Prostě to zkus co nejvíc popsat…
dobře takže počítač nevim ale mám hw mám intel® core ™ i5 - 4200 @2.50hz 8gb a 64bitový operační systém
A spustíš tu hru nebo Ti padá? Nebo běží, ale pomalu?
nejde to vůbec spustit
a trochu jsem vlastně ani nevěděl jestli mi to běží na minimu
Ahoj, Frenki(y). Nejdřív zjisti, jestli tvoje grafická karta podporuje DirectX 11. To zjistíš tak, že si spustíš příkazový řádek( postup máš znázorněný dole na obrázku ). Až se ti příkazový řádek spustí, tak do něho napíšeš příkaz “dxdiag” (bez uvozovek) a zmáčkneš “Enter”. Poté ti vyskočí okno, kde je téměř uplně dole napsaná DirectX verze, jestli tam máš 11, tak je problém zřejmě někde jinde, jestli tam máš číslo menší než 11, tak doporučuji upgrade grafické karty.
Dej vědět jak to dopadlo.
díky za podporu je tam directx 11
Když to tedy nejde spustit, hodí to nějakou chybovou hlášku? Nebo co se děje? Pokud opravdu nepopíšeš, co se děje, tak ti těžko někdo pomůže…
ne nic prostě to chci spustit kliknu a chvilku se načítá u myši kolečko když to spustim skrz steam tak se mi tam zobrazí že se ta hra připravuje a pak nic
Zkus přeinstalovat hru. Ve Steamu klikni pravým tlačítkem na název hry - a dej Odstranit místní obsah. Potom jdi do složky, kde jsi měl hru nainstalovanou - většinou c:\Program files\Steam\SteamApps\common\Kingdom Come Deliverance - a celou jí smaž - pokud tam ještě něco zůstalo. Potom jí dej znovu stáhnout a nainstalovat přes Steam.
to už jsem zkoušel al díky za typ
A zkoušel jsi to spouštět jako administrátor? (a jakou verzi Windows máš?)
mám winows 8 před nedávnem sem něco instaloval ale nešlo mi to už před tim
a co je to administrátor
Správce počítače je v informatice název pro systémového administrátora, tj. systémového uživatelského účtu (též správce systému, superuser), který má operačním systému nejvyšší oprávnění, které je prakticky absolutní. Jednoduchý princip absolutních oprávnění (tzv. „boha“) je základem mnoha operačních systémů, mezi něž patří řada Windows NT (Windows XP, Windows 7 atp.), všechny unixové systémy a další.
A máš aktuální všechny drivery? Jakou máš grafickou kartu?
a kde to mám najít (tohle píšu protože to musí mít dvacet pismen (to v závorce))
Tady je návod, kde zjištíš typ grafické karty a také jak si můžeš zaktualizovat driver: http://stahnu.cz/magazin/navod-na-zjisteni-typu-graficke-karty-v-pocitaci
našel jsem grafickou kartu je to radeon ale zaktualizování driveru(nevim co to je) jsem nenašel
Klikni na stáhnout - http://stahnu.cz/ovladace/amd-driver-autodetect a nainstaluj si to - pak to spusť a klikni na Download now.