Pomsta - chybějící značka na mapě

Čauky, již velmi velmi dlouhou dobu mám tento quest, ale nevím co s ním, protože na mapě se neukazuje značka, kam mám jít. Slovně se píše, že mám najít Markvarta a pak mám najít padělatele grošů. Předem dík za nápovědu.

Tento quest se automaticky plní tím jak postupujete hlavní linií. Sám o sobě se plnit nedá.

Najít Markvarta je objective, který udává dlouhodobý cíl.
Druhý objective “Najdi padělatele grošů” se vztahuje ke questu Není všechno stříbro co se třpytí.

V podstatě se tímto questem nemusíte vůbec aktivně zabývat.

Už mám splněných 47 questů a pomalu bych již hru rád dohrál. No zkusím pobrat další questy a snad z nich bude jeden Není všechno stříbro co se třpytí. Díky za radu.

Musíte mít nějaký aktivní quest z hlavní linky, nebo ne?

Skús postnúť screen z quest logu.

Ano, mám jediný aktivní quest v hlavní nabídce a tím je výše zmíněná Pomsta. Jedině, že by někdo poradil, kdo mi zadá quest Není všechno stříbro co se třpytí. Díky za radu.

Skús ten screenshot, lebo vôbec nechápem, ako to myslíš. Zadanie “Najdi padělatele grošů” sa zobrazuje v rámci questu Není všechno stříbro co se třpytí, ergo ten quest už máš zadaný (Fejfar alebo Racek, teraz neviem). S questom Pomsta to nemá nič spoločné.

Stejnej problém, hlavni quest Pomsta, ukoly " najdi Markvarta von Aulitz a pomsti rodice" a " vypatrej kdo stoji za aktivitami lapku" bez jakékoli znacky na mapě. Racek bez moznosti dialogu, Hanuš jen obecny dialog a Diviš take nekomunikuje.

Ahoj, můj typ je, že “pokračování příště”. Tato hra obsahuje akt 1 a 2. Tento quest, MOŽNÁ, bude pokračovat v nějakém dlc “akt 3”, nebo kcd2.

To je nesmysl, hlavni linka musi jit dohrat i v zakladni hre !

Hele … Proč sakra tu hlavní linku teda nehrajete?! Tak najdi Markvarta … Zjisti ty lapky. Však To to tam píšou. Ten kvést máš zadaný! Použij hlavu … Zvládají to malé děti :wink:

Tak to by mě zajímalo kdes ho našel……