Pomsta vysloužilé děvky

Poté, co jsem pro tu prostitutku ukradl všechno co potřebovala, řekla, že pozítří se za ní mám zastavit. Čekal jsem několik dní, ale už se na původním stanovišti (krčma uprostřed mapy) neukázala. Napadlo mě mrknout se na místo posledního kšeftu co mi zadala (statek v Neuhofu) a ani tam nebyla, ale došlo tam k mordu (stopy krve), původní obyvatelé statku jsou také pryč.
Quest je stále mezi nedokončenými, tak neví někdo o tom, že je ve hře časem možnost se s tou vysloužilou prostitutkou znovu někde setkat?
EDIT: rád bych si od ní vybral odměnu za prokázané služby

Promluv si s Ondřejem. On ti řekne co se tam stalo a tím se quest uzavře.

Když si promluvíš s hostinským tak se ti quest zavře.

Co když jí budete sledovat ? Zabráníte mordu ?

Po poslední konverzaci s ní tam stále stojí u toho vozu a druhý den je pryč. Pochybuji, že by jí někdo “sledoval” bez jakéhokoliv přeskočení času ze dne po celou noc až do rána - to nevím, jestli by někam odešla nebo co by se stalo :slight_smile: nicméně, já jsem jí po předání všech věcí obešel a zezadu okradl o dýku (kterou později spáchá vraždu), výsledek questu se však nezměnil. Tudíž jsem si nahrál save a místo krádeže jsem ji usmrtil. Je mi líto, ale za mě menší zlo… :slight_smile:

Sledovala jsem ji. Ten den v 9 se sebere a odejde mimo mapu do lesů, kam už za ní nemůžete. Přestože vůbec nedojde na místo a neuvidíte ji vraždit, v chalupě, až se tam podíváte, budou všichni mrtví. Tak bych řekla, že hra Vaše počínání vůbec nereflektuje… asi ji musíte prostě zabít dřív, než jí dáte ty klíče…

Môžem potvrdiť. Proste odíde z mapy. V dome kam vás poslala,najprv zmiznú NPC a potom sa tam objaví krv a stopy po boji. Samotný boj nie…