Porsím o Radu ohledně koně

chtěl jsem si koupit koně ale on furt ten můj Jindra číká: Hmmm… Jestě si to rozmyslím

Jestli ještě koně nemáš, tak ti to snad ani příběh nedovolí, ono koně dostaneš(šedivku) a pak se ti odemkne funkce si koupit koně…

Ne, já měl koupenýho Jendu ještě před šedivkou.

fakt? :smiley: já před šedivkou měl asi 3,4 grošů max :smiley:

já mám šedivku, alé on se furt promejšlí zkusim to až po moru v mrchojedech

Já se vrhnul po začátku hry na bylinkaření, abych si vydělal a trochu potrénoval postavu, takže jsem trhal a prodával všechno co šlo, ale samozřejmě to zabere dost času :smiley:

Ahoj,
Bylinky jsou podle mě ze začátku nutnost. Dělal jsem to takto - začátek - intro/tutorial - nejprve získám paklíče - potom jdu trhat bylinky - s plným invem jdu prodat + aktivuji lekci šermu. Trhám dál - po lekci - opět prodám - nebo vyměním - vyměněnou věc prodám obchodníkovi který má ještě groše. A to samé dokola - končím - s 15+ body bylinkaření a perkem dřepař (jediný perk mi chybí - konoform). Dríve než aktivuji quest - utíkej - ještě proběhnu svůj domov - otevřu truhlu ve sklepě - je tam kostka + nějaký nepotřebný věci - s truhly v kuchyni vyberu vše - je tam sejvovice + léčivý elík. a ještě neplním - vracím se zpět do vesnice - dojdu za hráčem a obehraju ho o vše co má. A ještě neodcházím - přepadnu stráž - tu severně - mám výbavu - brnění - luk+meč. Vracím se k domu s němcem - němce přepadnu - oloupím mám pár yangů + nějakou zbroj. Vrátím se k domu, přepadnu jeho ženu - tu pak odnesu za zavřený dveře. Vybrakuji truhly. Pak se ještě vrátím za kunešem - sedí u domu.Přepadnu ho - odtáhnu do domu - zavřu dveře - a mlátím ho mečem co to jde - ačkoliv je v bezvědomí - já ho nezabiju - ale krásně si trénuji staty. Až mě to omrzí - odcházím plnit quest - utíkej. A zde 1 kumán s věcma co mám - bud ho ustřílím lukem nebo ho odpravím mečem. Vezmu si jeho věci - kumáni po mě nejdou - zachráním Terezu - a odjíždím. V talmberku dokoupím paklíče (mám okolo 500/1000 grošů) a jdu páčit věci ve zbrojnici - nevadí že jsem přetížen - odcházím s plnou výbavou, lukem - zbrojí - mečem - štíty. Po rozhovoru s vrátným u brány - nasadím věci ze zbrojnice popř je již mám na sobě. Ocházím pro koníka na kterém jsem přujel. Nasedám - před branou sesednu - a jelikož mě strážný nepozná - nalžu mu že musím odjet - nasedám na koně - a odjíždím.

Po animaci - koupím prsten pro mlynáře od kata. Vracím se přes les - sbírám houby, lovím zajíce. Doma ve mlýně upeču maso - houby. Potom prodávám mlynáři - po odevzdání prstenu jde obchodovat - dalších 500 grošu - jdu do Ratají - nasbírám bylinky dám alchymistovi - koupím pár knih na elíky - vitalita,ale hlavně měsíčkový odvar - jdu do úžic - po ceste opet sbíram lovím - naučím se číst. Vracím se - rataje - s nasbíranýma kytkama - a uměním čtení - okradu v radnici knihy - přečtu.Pak tvořím lektvary. Chvili to trvá - mezitím kradené knihy ztratí punc okradení. A pak prodám - takže mám okolo 5-6 000 grošů. Jdu do Mrchojed - kupuji Warhorse Jenda :slight_smile:

To bych si musel vzít dovolenou a ještě tak měsíc nemocenský, kdybych to měl hrát tvým stylem, každopádně respektuji, já to jedu cestou nejmenšího odporu, když jde quest vyřešit tím, že někdo umře, tak umře… a neztracím čas okolníma záležitostma :confused: