chtěl jsem si koupit koně ale on furt ten můj Jindra číká: Hmmm… Jestě si to rozmyslím
Jestli ještě koně nemáš, tak ti to snad ani příběh nedovolí, ono koně dostaneš(šedivku) a pak se ti odemkne funkce si koupit koně…
Ne, já měl koupenýho Jendu ještě před šedivkou.
fakt? já před šedivkou měl asi 3,4 grošů max
já mám šedivku, alé on se furt promejšlí zkusim to až po moru v mrchojedech
Já se vrhnul po začátku hry na bylinkaření, abych si vydělal a trochu potrénoval postavu, takže jsem trhal a prodával všechno co šlo, ale samozřejmě to zabere dost času
Ahoj,
Bylinky jsou podle mě ze začátku nutnost. Dělal jsem to takto - začátek - intro/tutorial - nejprve získám paklíče - potom jdu trhat bylinky - s plným invem jdu prodat + aktivuji lekci šermu. Trhám dál - po lekci - opět prodám - nebo vyměním - vyměněnou věc prodám obchodníkovi který má ještě groše. A to samé dokola - končím - s 15+ body bylinkaření a perkem dřepař (jediný perk mi chybí - konoform). Dríve než aktivuji quest - utíkej - ještě proběhnu svůj domov - otevřu truhlu ve sklepě - je tam kostka + nějaký nepotřebný věci - s truhly v kuchyni vyberu vše - je tam sejvovice + léčivý elík. a ještě neplním - vracím se zpět do vesnice - dojdu za hráčem a obehraju ho o vše co má. A ještě neodcházím - přepadnu stráž - tu severně - mám výbavu - brnění - luk+meč. Vracím se k domu s němcem - němce přepadnu - oloupím mám pár yangů + nějakou zbroj. Vrátím se k domu, přepadnu jeho ženu - tu pak odnesu za zavřený dveře. Vybrakuji truhly. Pak se ještě vrátím za kunešem - sedí u domu.Přepadnu ho - odtáhnu do domu - zavřu dveře - a mlátím ho mečem co to jde - ačkoliv je v bezvědomí - já ho nezabiju - ale krásně si trénuji staty. Až mě to omrzí - odcházím plnit quest - utíkej. A zde 1 kumán s věcma co mám - bud ho ustřílím lukem nebo ho odpravím mečem. Vezmu si jeho věci - kumáni po mě nejdou - zachráním Terezu - a odjíždím. V talmberku dokoupím paklíče (mám okolo 500/1000 grošů) a jdu páčit věci ve zbrojnici - nevadí že jsem přetížen - odcházím s plnou výbavou, lukem - zbrojí - mečem - štíty. Po rozhovoru s vrátným u brány - nasadím věci ze zbrojnice popř je již mám na sobě. Ocházím pro koníka na kterém jsem přujel. Nasedám - před branou sesednu - a jelikož mě strážný nepozná - nalžu mu že musím odjet - nasedám na koně - a odjíždím.
Po animaci - koupím prsten pro mlynáře od kata. Vracím se přes les - sbírám houby, lovím zajíce. Doma ve mlýně upeču maso - houby. Potom prodávám mlynáři - po odevzdání prstenu jde obchodovat - dalších 500 grošu - jdu do Ratají - nasbírám bylinky dám alchymistovi - koupím pár knih na elíky - vitalita,ale hlavně měsíčkový odvar - jdu do úžic - po ceste opet sbíram lovím - naučím se číst. Vracím se - rataje - s nasbíranýma kytkama - a uměním čtení - okradu v radnici knihy - přečtu.Pak tvořím lektvary. Chvili to trvá - mezitím kradené knihy ztratí punc okradení. A pak prodám - takže mám okolo 5-6 000 grošů. Jdu do Mrchojed - kupuji Warhorse Jenda
To bych si musel vzít dovolenou a ještě tak měsíc nemocenský, kdybych to měl hrát tvým stylem, každopádně respektuji, já to jedu cestou nejmenšího odporu, když jde quest vyřešit tím, že někdo umře, tak umře… a neztracím čas okolníma záležitostma