Práce pro fricka a matouše

je to vedlejší úkol. když sem byl v sázavě hospodě za městem (tam kde se dá spát) tak sem potkal tyhle dva že hledají práci. tak jsem se ptal ruzných lidí ale šlo mi to jen u mlynářů. u těch jediných byla možnost se zeptat jestli nehledají tesaře. ale zeptal jsem snad všech mlynářů a žádnej tesaře nechtěl. Ptal jsem se Peška i toho druhého mlynáře u sázavy. pak jsem se ptal mlynáře u kterýho bydlím ten taky nechtěl. a potom sem se ptal toho druhého ratajského mlynáře za kterým nás pošle mlýnář kterej se o nás stará. tak se ptám kdo by mohl přijmout tu nabídku na ty tesaře ?

zajdi za Terezou, ta co tě zachránila bydlí s tím mlynářem co se o tebe staral ona ti řekne kam máš zajít …

ok děkuji (hhhhghhfghhgfgfhgfhhgfhhf) to jsem napsal jen proto aby mě to vzalo protože tu musí být min. 10 znaků

byl jsem u terezy ael možnost si s ní popovídat o té práci tam nebyla. quest mám aktivní

v tom případě skus jít rovnou za ledečským mlynářem. U toho se daj zaměstnat. Ono totiž když si sněma mluvil byla tam možnost konverzovat o tereze, řekli ti ať ji pozdravuješ a pak si moh za ní, ona ti poté řekla že se máš zkusit zeptat v ledečku ve mlýně …

1 Like

ok díky. a ještě jedna otázka mimo téma. když dohraju příběh budu tam mít po konci pořád ty kempy kumánců který jsem nevyřešil ? já si je totiž chci nechat na dobu až si koupím to dlc from the ashes abych na nich mohl vydělávat.

s tím si nejsem jistej ale myslím že všechny kempy kumánů a celkově lapku se po nějaké době obnovují …

1 Like

Kempy si nechávat nemusíš, obnovují se pořád dokola.

ok já stejně je ted nicit nepotrebuju sem teprve tak před půlkou příběhu a už mám 28k a nějaký velký investice neplánuju. mozná opravování zbroje a zbraní.

Moje jediná velká investice byla oprava Přibyslavic, zbytek se dá řešit jinak. Jo ještě teda pořádnej kůň, ten jenepostradatelnej.