Předběžné stahování bude?

Už se tedy ví jestli bude předběžné stahování? Protože pokud ano tak by měli steam klíče posílat dříve než 13.2.2018. Nevím proč je to u téhle hry takový problém, když jiné hry mají předběžné stahování 2-3 dny před vydáním. Ne každý má 10Mb/s download, ale třeba jen 1,2Mb/s

2 Likes

poslední zpráva je taková že podle ohlasů změnili názor a řeší to i pro backery. Pokud už máš objednáno (promiň, nevidím tvůj badge, takže netuším, ale je možné že máš už preorder třeba na steamu) tak podle platformy bys měl mít možnost stahování předem.

No já jsem je podpořil asi před 2 roky, takže backer nejsem, ale psali, že na tom pracují a že v pondělí by to mělo jít.

jo asi tak nějak. Jestli máš fyzickou edici, tak je možné že už je třeba na cestě, viz Backeři ČR - dodání
A pokud máš digitálku tak se ti na profilu objeví steam key (mě se ještě neobjevil).
Tím že jsi objednával asi před dvěma roky by se tohle na tebe mělo vztahovat, ale jak říkám, neznám detaily.

Jo ale i když máš fyzickou edici tak steam klíče taky ještě nemají. Podle mě jestli to teda fakt udělají, což by bylo super tak klíče budou posílat pondělí nebo až v datum vydání, záleží jestli se jim podaří udělat předběžné stahování. I když nevím proč stím mají takový problém, snad každá hra má předběžné stahování 2-3 dny. Steam klíče tedy musí v pondělí poslat, jinak to těžko budeš moc stahovat. A steam klíče posílat v datum vydání taky není moc dobré. Pak se něco může stát a budou chodit třeba někomu ráno, někomu odpoledně a večer že. To už mohly poslat v pátek. Přece ty kody už musí mít.

1 Like