Přibyslavice

Chci se zeptat když dobiju přibyslavice a zabiju toho plešouna tak mě to portne do ratají ale já si chtěl ještě vylutit ti mrtvoly. de to nějak ? že třeba když tam pojedu po tomhle questu budou tam pořád ti zabití vojáci ? předem díky

Vojáci tam nebudou. Ale zůstaly tam bedny ve kterých se dá sem tam něco najít. Co si pamatuji tak v nich bylo docela dost mečů. Pokud si chceš vzít něco od vojáků, tak musíš v průběhu bitvy… ale to pak trochu kazí tvé nasazení v bitvě:):).

jsi nenažraný

Chcel by som sa opýtať… Dal som peniaze do truhly a keď chcem postaviť budovu tak mi vraví že mám dávať pravidelne peniaze do truhly. Dal som tam síce iba 5.5K. Dik za každé info

Ahoj, podívej se na můj profil - mám tam 2 thready a v jednom je skoro vše o Přibyslavicích.

Jinak - pokud budeš postupovat podle toho co jsem tam napsal - vyjma výstavby vylepšeného kostela a rychty - celkový výdělek by měl být okolo 2 400 grošíků. Nech to tak ± 3 týdny herního času takto - a máš dost peněz na vše - nemusíš nic krást a nemusíš ani přispívat do truhly. Až tě to přestane bavit - dobuduj ty 2 poslední stavby a oznam to Divišovi. A abys mohl mít dál přes 2 000 grošíků - potom se zaměř na “aktivity” lidé do Přibyslavic. Zvýší ti to tak příjmy. Ale o tom píšu jinde :slight_smile:

Další věc - pokud máš málo peněz v truhle - hra ti oznámý že se zastavila obnova Přibyslavic - nebo tak něco. Tzn. že máš málo peněz na výplaty lidem. Nic se neděje - až budeš mít nějký ten obnos, zajeď do Přibyslavic a vlož obnos do truhly. Další den, ti hra oznámý že chod Přibyslavic byl obnoven. Ale stačí abys tam nechával rezervu ± 5 000 grošíků na týden. Dokud nebude víska soběstačná.

Co se týče předmětů při dobývání - bud cenné věci sesbírat a naházet na koně. Nebo, podle cesty z Přibyslavic přenášet všechny předměty někam do lesa mimo cestu - označit si to na mapě kam to vyhazuju - a po bitvě a pokecu se tutlat s tím - že naložím haraburdí u stromu - skočím do Talmberka a prodám. Odkup - kovář na začátku - lovčí mám pocit že tam je i koželuh. Uvnitř ještě lázně (neodkupují brnění a meče) a pak ten šmelinář co prodává paklíče, jméno už nevím. Další směr je bud Sázava - nebo Ledečko popř. Mlynáři a až poslední jsou rataje - je to celkem daleko :slight_smile:

Občas meče naházané na cestě nemizí. I toho se dá využít - tzn. kupecké a měštanské meče nechávám flákat na zemi - ale ne tam kde se pak staví nové příbytky. Ale lepší je opravdu to naházet někde v lese na zem, označit si to, a pak to sbírat a prodávat. Myslím že to tam vydrží 5 dní herního času. Ale nejsem si úplně jistý.

Vďaka :wink: ja len som mal celkovo problém začať stavať budovy lebo najprv som daval peniaze do druhej truhly a potom keď som pozrel videá na YT tak som zistil kde je problém. Potom po dni už som začal stavať.