Problém s nosností koně

Zdravím,

také máte problém, že pokaždé když dáte uvařit ulovené maso, tak ho nelze hned přendat na koně, jelikož vám to píše, že více neunese? Spraví se mi to až potom, co ho přivolám, nasednu a sesednu a pak zas jeho nosnost “funguje” jak má. Takový další drobný nedostatek… (Patch 1.3.3 - PC)

Ano, ale nijak jsem věc neřešil, vždycky se vyřešila sama.

Tuto možnost jsem ještě nezkoušel. Doufám že to bude fungovat.

Mě to dělá na verzi 1.3 na xbox1x vyřeším to tím že vezmu nějakou vec z koně do inventáře a pak můžu zase dát opečené maso z5 na koně. Občas mi to v inventáři u Jindřicha červeně píše přetížení 206/196 a když jdu pryč z inventáře tak dole u zivota tu ikonu přetížení nemám a můžu sprintovat a když jdu znovu do inventáře tak to mám zas v pořádku :smiley:

1 Like

Zatím se mi to stalo jednou. Koukám na nosnost koně a je 117/410 a píše mi to, že již nemá místo?! Vyskočím z menu, koně přivolání blíž - vše v pořádku. Není to jen tím, že je nějaký dosah pro překládku? I když v první linii před patchem jsem si říkal, že kůň je 200m daleko a stejně překládám jedna báseň…

Tak mě to neukáže ani váhu 346/410 jen obrázek váhy bez čísel :smiley: ohledně předání upeceneho masa na koně takže nějakou věc přesunu z koně do inventáře a tím se to spraví :slight_smile:

1 Like

Staci dat dole sedlo a znova ho namontovat. Potom sa to fixne.

Stejně jako Ascusardovi se mi nezobrazuje váha u koně (nevím, zda pouze u vaření. Mám pocit, že i u nějakých truhel-zřejmě, když jdu rovnou do inventáře a nepočkám, až se bedna zavře).

Mě tedy stačí odejít z inventáře a opět si jej otevřít. Vždy se jdu rovnou přesvědčit, zda už se váha zobrazuje a je tam. (Je možný, že když se nepodívám, tak se to nespraví. Pokusím se dnes večer vyzkoušet, ale pochybuji, že si na o vzpomenu :smiley: )

Tak ono je to celkove trosku nelogicke - pretizim kone a zahlasi, ze uz vic neuveze, ale kdyz na nej nasednu stejne uveze pretizenyho Jindru i s tim nakladem , ktery podle vseho uz neunese :smiley:

1 Like

Taky jsem moc nepochopil, proč nemůžu cestovat po mapě, když jsem přetíženej a musím se pak nečeho zbavit, když pak v reálu můžu s přetíženým koněm klidně sprintovat. :smiley:

1 Like