Problém s ukládání

Dobrý den,

mám problém s ukládáním hry. Od nějakých 27 hodin hraní, se mi všechny uložené pozice nechtějí načíst. Když načtu nějakou starší pozici třeba z 26 hodin nebo z 25 hodin, tak se hra načte v pohodě, ale když hru znova uložím a chci jí načíst, tak to zase nejde. Takže jsem se zasekl na jednom místě a nevím co s tím. Když dám načíst hru, loading se mi načte do 1/4, zastaví se a dál již nepokračuje, asi po 5-7 minutách čekání, se loading vypne a napíše mi to zprávu že uložená pozice nelze načíst. Hru jsem si kupoval kickstartru a instaloval jsem jí až když hry plně vyšla. Reinstalaci jsem ještě nezkoušel.

Díky za odpověd

Mě to udělala hra taky, když to načítání spadne tak se mi tam místo hradu a vesnice v menu, objeví Henryho rodiče a jejich dům, reinstalace nepomohla, prostě jsem našel poslední funkční save a zase to jede normálně, savy už radši kontroluji.

Zkus ve Steamu u hry ověřit integritu souborů hry.

zkoušel jsem jet od posledního fukčního savu, ale když to uložím, tak mi to zas nejde. ale díky :slight_smile:

Integritu jsem právě už taky dával ověřovat a nic

jo tak děkuji pomohlo to, šel jsem ještě okousek dál v savech a dobrý, už můžu zase normálně ukládat hru. :slight_smile: měl jsem uloženou pozici v lese kde jsem ničil tábor kulmánu do toho tam byli lapkové a ještě stráže z talmberka a asi se tam něco podělalo a hlásilo to jako chybu při savu :smiley:

2 Likes