Zdravím, mám malý problém s jedním volitelným úkolem v questu Obléhání… Nějak nemůžu najít žádnou kořenářku, která by mi udělala lektvar pro nespavost těm vojákům. Je na výběr ze 3 kořenářek, které mám označené na mapě ale ani jedna jej neuvaří. Jedná se o bug nebo jsem něco zanedbal? Děkuji za odpovědi
mě dala jen kořenářka nad Ledečkem Myslim, že se menuje Kunduta nebo tak nějak
No tak ta mi řekla, že mě jen naučí vařit ten lektvar, ale neudělá mi to pro splnění úkolu…
hmm zajímavý, já jí měl přinest bylinky a navařila to sama mrcha možná to záleží čistě na tom jakou máš s kym reputaci…pokud máš všude průměrnou a hůře tak máš asi smolíka, tady u tej sem totiž předtim splnil quest ,takže mě měla ráda
Reputace je v poho, o tom, že ji mám donést nějaké byliny nepadlo ani slovo… taky jsem ji udělal quest… no to je fuk… tak to nějak udělám bez toho.
Je třeba jít postupně a kořenářky nechat nakonec. Když jsem je všechny obešel, tak žádná konverzace ohledně lektvaru tam nebyla, jen od té na severu, že na to nemá náladu nebo co
Mno prvně jsem sehnal jídlo potom jsem obešel hospody pro pivo, horníky pro smůlu a jak jsem to měl hotové, tak kořenářka u Ledečka se teda nabídla.
Ale musíš pro ní udělat úkol s duchem a pak bude chtít po tobě nasbírat bylinky a uvařeno
Lektvar na uspání se dá běžně koupit u apatykáře.
Ale chce to uvařit pro tři tábory, nevím jestli vezme lahvinku. Když jsem uvařil lektvar na nespavost, tak mi to neakceptovalo.
Mně ho normálně uvařila kořenářka co je mezi Talmberkem a Úžicemi. Musel jsem jí donést bylinky a pak asi den počkat.
Na mna sa vybodli vsetky…ani quest s duchom som nemal…proste kazda dala ze ma to nauci tak som ich navaril…btw v ratajoch ma apatykar kazdy den rano7 lektvarov…okrajova tema…v tom istom queste mam zohnat pivo a jediny kto bol ako tak ochotny je ondrej pri neuhofe…lenze cakam uz par dni a pivo nikde
U Ondřeje čekat na dovoz nemusíš. Až ti to pivo slíbí, tak zaběhni za zadavatelem questu (tuším, že to byl nějaký ten zásobovač v táboře u kováře) a jen mu řekni, že jsi pivo zajistil a splněno.
Zdarec, s lektvarem jsem se trochu ukvapil a nakonec ho uvařil komplet sám. Problém nastal, když jsem šel dokončit zásobování. Řekl jsem o pivu: OK, dovezl jsem maso: OK, ale Bernardovi nemůžu předat lektvar nespavosti, protože mi to prostě nenabízí. Koukal jsem se do inventáře, měl jsem ho 61ks a u sebe, ne na koni… jestli se to nepodaří, tak na to prdím, naštěstí je to vedlejší úkol a já s tím prostě nemám nervy.
… po pár marných pokusech jsem celou zásobu lektvarů vyhodil. Bohužel jsem byl zrovna na koni, takže všechny lektvary zmizely a na zemi nebylo nic. Vyrobil jsem jich asi 10 a pak podle rady jednoho z vás šel nakupovat do Ratají. Pak to šlo konečně dokončit. Takže mě napadá, že to chtělo něco vyrobit a něco koupit. Jen nechápu, proč by to nešlo dokončit jedním jediným způsobem… přijde mi to jako nedomyšlený nesmysl
Maso ste lovili v lese či nakúpili dakde? A ako dlho treba čakať kým tipek postaví Katapult?