Problém s úkolem Obléhání

Zdravím, mám malý problém s jedním volitelným úkolem v questu Obléhání… Nějak nemůžu najít žádnou kořenářku, která by mi udělala lektvar pro nespavost těm vojákům. Je na výběr ze 3 kořenářek, které mám označené na mapě ale ani jedna jej neuvaří. Jedná se o bug nebo jsem něco zanedbal? Děkuji za odpovědi

mě dala jen kořenářka nad Ledečkem :slight_smile: Myslim, že se menuje Kunduta nebo tak nějak :wink:

No tak ta mi řekla, že mě jen naučí vařit ten lektvar, ale neudělá mi to pro splnění úkolu…

hmm zajímavý, já jí měl přinest bylinky a navařila to sama mrcha :smiley: možná to záleží čistě na tom jakou máš s kym reputaci…pokud máš všude průměrnou a hůře tak máš asi smolíka, tady u tej sem totiž předtim splnil quest ,takže mě měla ráda :slight_smile:

Reputace je v poho, o tom, že ji mám donést nějaké byliny nepadlo ani slovo… taky jsem ji udělal quest… no to je fuk… tak to nějak udělám bez toho.

Je třeba jít postupně a kořenářky nechat nakonec. Když jsem je všechny obešel, tak žádná konverzace ohledně lektvaru tam nebyla, jen od té na severu, že na to nemá náladu nebo co :slight_smile:

Mno prvně jsem sehnal jídlo potom jsem obešel hospody pro pivo, horníky pro smůlu a jak jsem to měl hotové, tak kořenářka u Ledečka se teda nabídla.
Ale musíš pro ní udělat úkol s duchem a pak bude chtít po tobě nasbírat bylinky a uvařeno :slight_smile:

Lektvar na uspání se dá běžně koupit u apatykáře.

Ale chce to uvařit pro tři tábory, nevím jestli vezme lahvinku. Když jsem uvařil lektvar na nespavost, tak mi to neakceptovalo.

Mně ho normálně uvařila kořenářka co je mezi Talmberkem a Úžicemi. Musel jsem jí donést bylinky a pak asi den počkat.

Na mna sa vybodli vsetky…ani quest s duchom som nemal…proste kazda dala ze ma to nauci tak som ich navaril…btw v ratajoch ma apatykar kazdy den rano7 lektvarov…okrajova tema…v tom istom queste mam zohnat pivo a jediny kto bol ako tak ochotny je ondrej pri neuhofe…lenze cakam uz par dni a pivo nikde

U Ondřeje čekat na dovoz nemusíš. Až ti to pivo slíbí, tak zaběhni za zadavatelem questu (tuším, že to byl nějaký ten zásobovač v táboře u kováře) a jen mu řekni, že jsi pivo zajistil a splněno.

Zdarec, s lektvarem jsem se trochu ukvapil a nakonec ho uvařil komplet sám. Problém nastal, když jsem šel dokončit zásobování. Řekl jsem o pivu: OK, dovezl jsem maso: OK, ale Bernardovi nemůžu předat lektvar nespavosti, protože mi to prostě nenabízí. Koukal jsem se do inventáře, měl jsem ho 61ks a u sebe, ne na koni… jestli se to nepodaří, tak na to prdím, naštěstí je to vedlejší úkol a já s tím prostě nemám nervy.

… po pár marných pokusech jsem celou zásobu lektvarů vyhodil. Bohužel jsem byl zrovna na koni, takže všechny lektvary zmizely a na zemi nebylo nic. Vyrobil jsem jich asi 10 a pak podle rady jednoho z vás šel nakupovat do Ratají. Pak to šlo konečně dokončit. Takže mě napadá, že to chtělo něco vyrobit a něco koupit. Jen nechápu, proč by to nešlo dokončit jedním jediným způsobem… přijde mi to jako nedomyšlený nesmysl

Maso ste lovili v lese či nakúpili dakde? A ako dlho treba čakať kým tipek postaví Katapult?