Problém s vylamováním zámků

Ahoj všem, mám porblém s vylamováním zámků. Ještě se mi nepodařil jedinej a když koukám na videa tak všichni mají takový ,jednodušší" a já tam mám samý záhyby apod. Je to nějkaá chyba? Hraju na PS4 s patchem 1.4.3

Ahoj. Záhyby? V minihře jde o to najít bod a udžet se na něm zatímco druhou páčkou otáčet zámmek dokola. Tj jde o to synchronizovaně otáčet oběma páčkami doleva.

Hra kurzorem třese, ale onen bod je stále na stejném místě vzhledem k otáčenému kolu.

V podstatě ve všech videich vidim zámek č2. ale realně mám ve hře č.1

Nevim jestli to má vliv na obtížnost (zámmky na kterých se chci učit jsou velmi snadné) ale bojuju s tím už půlku hry :smiley:
Jinak díky za rychlou reakci :slight_smile:

Aha! To je jen textura u starší verze hry.
Nová (č.1) byl přidáná aby měl hráč nějaký referenční bod. Tj.viděl že musí udržet kurzor například u pátého většího výstupku místo jen někde kolem poloviny kruhu.

Velký vliv má skill Jindřicha a do jisté míry umístění toho zlatého bodu. Je to o něco málo jednodušší když je onen bod blíž středu kruhu.
Mimochodem - ten bod se mění pokaždé, kdžy začneš minihru. Takže pokud je na místě kde ti nevyhovuje, můžeš zkusit minihru přerušit a znovu začít

Díky aspoň už mám jasno a vím, že jsem prostě jen levej :smiley: Asi to tak má být. Přecejen je dobře nedostat nic zadarmo!
Docela jsem se do toho včera opřel. Nějakou tu truhlu odemkl a level taky padl. TEď mám strach už jen z toho aby byl dost paklíčů jelikož u Peška mám už vykoupeno a jinde jsem je zatim neobjevil. Holt musím navštívit i vzdálenější mlynář e

Kovari jich maji plne kapsy. Staci ho okrast kdyz je zaneprazdnen u kovadliny. Ani nemusis cekat nez usne.