Ahoj všem, mám porblém s vylamováním zámků. Ještě se mi nepodařil jedinej a když koukám na videa tak všichni mají takový ,jednodušší" a já tam mám samý záhyby apod. Je to nějkaá chyba? Hraju na PS4 s patchem 1.4.3
Ahoj. Záhyby? V minihře jde o to najít bod a udžet se na něm zatímco druhou páčkou otáčet zámmek dokola. Tj jde o to synchronizovaně otáčet oběma páčkami doleva.
Hra kurzorem třese, ale onen bod je stále na stejném místě vzhledem k otáčenému kolu.
Nevim jestli to má vliv na obtížnost (zámmky na kterých se chci učit jsou velmi snadné) ale bojuju s tím už půlku hry
Jinak díky za rychlou reakci
Aha! To je jen textura u starší verze hry.
Nová (č.1) byl přidáná aby měl hráč nějaký referenční bod. Tj.viděl že musí udržet kurzor například u pátého většího výstupku místo jen někde kolem poloviny kruhu.
Velký vliv má skill Jindřicha a do jisté míry umístění toho zlatého bodu. Je to o něco málo jednodušší když je onen bod blíž středu kruhu.
Mimochodem - ten bod se mění pokaždé, kdžy začneš minihru. Takže pokud je na místě kde ti nevyhovuje, můžeš zkusit minihru přerušit a znovu začít
Díky aspoň už mám jasno a vím, že jsem prostě jen levej Asi to tak má být. Přecejen je dobře nedostat nic zadarmo!
Docela jsem se do toho včera opřel. Nějakou tu truhlu odemkl a level taky padl. TEď mám strach už jen z toho aby byl dost paklíčů jelikož u Peška mám už vykoupeno a jinde jsem je zatim neobjevil. Holt musím navštívit i vzdálenější mlynář e
Kovari jich maji plne kapsy. Staci ho okrast kdyz je zaneprazdnen u kovadliny. Ani nemusis cekat nez usne.