Prodej předmětu

Zdravím, nemužu nikde prodat veci za cenu přibližnou její hodnotě když tu určitou vec prodavam u specilizovaneho obchodníka dostanu se na max 15% její hodnoty. nevíte někdo prosím co s tím? Děkuji Moc za pomoc

To je normální. Ta hra je opravdu realistická, tím to je.
Představ si, že máš krámek na náměstí a přijde k tobě nějakej lojza s mečem, kterej šlohnul někde támhle v lese. Vyplatíš mu plnou hodnotu toho meče? To víš že ne…
Hezky mu zavřeš hubu a pak ho prodáš dráž. Taky mě sere, když najdu třeba hrudní plát v ceně 3k, ale ten šmejd mi dá jen 700 grošů, ale tak to prostě chodí. :smiley:

Jsem zatím na začátku, ale nejvíc zatím platí mlynář u kterého jsem v Ratajích ubytovaný. Za 1k náhrdelník nabízí cca 400. Ještě zkusím jestli někdo nedá víc, když budu líp oblečený.

no s tím mám taky problém v rozhovoru říkal že mu mužu prodavat kradené předměty ale nemám u něj žadnou takovou interakci (jako např obchodovaní atd.) nevíte co s tím prosím

Já jsem spíše nepochopil, že hospodský, který po mě chtěl upytlačenou zvěřinu mě s tím masem posléze poslal do háje :slight_smile: “kradený neberu…”

a měl si k tomu fakturu? :slight_smile:

Neni problém vydělat prachy.
Já pořád chodím na kumány a lapky do lesů v rámci úkolů třeba od Bernarda.
Vyberu jen ty nejlepší předměty a pak chodím prodávat. Tohle byl teda velice luxusní prodej, ale jen protože už jsem měl v truhle a na koni něco v zásobě.
Když jsem s obchodníkem dosmlouval, tak výsledná částka byla 6432 grošů… :smiley:

Pozn.: 450kg zboží :smiley:

Dobře ty taky jsme ted u questu jak budem napadat to stanovište (lampku , bandytu nebo kumadu co co to je) a zatím je vraždím sám po třech a peníze docela jdou (maj služný veci)

Ale chtěl jsem se zeptat zkoušel jste někdo jezdit bez sedadla na koně??? Je v tom podle Vás rozdíl? Když tak vyzkoušejte a Dejte vědět. (já zatím zkouším chvíli a rozdíl nevidím jen že kun bez sedadla uveze o cca 40 kilo vice)

U mlynare se obchoduje pres repliku prodat kradené předměty nebo tak něco

Ano. Zeptáš se ho, jestli u něj můžeš prodat kradený zboží a je to. Ten ekonomickej systém funguje dobře, stačí si jen zvyknout.
PS: Všichni mylnáři takhle “na černo” vykupujou :wink: