Propad FPS po aplikaci patche 1.4.1

Zdravím.
Po nainstalovaní patche 1.4.1 mi hra naběhne v 35-40 fps tak, jako doposud. Po několika sekundách (aniž bych se třeba jen pohnul) postupně spadne fps až na 15-20 přičemž změny detailů od nízkých po vysoké na to prakticky nemají vliv. Stejně tak nezáleží ani na tom, jsem-li sám v lese nebo na tržišti s kupou NPC kolem. HD textury mám samozřejmě vypnuté.

To budou způsobovat ty velikonoční vajíčka :grinning:

wait for another patch… and then for another one which will fix the previous one. then play for few hours, discover some bug and… rinse and repeat.

Zkus snížit maximální dohled, to by ti mohlo pomoct

Ten už mám téměř na absolutním minimu. Každopádně nakonec celkem pomohlo snížit celkově kvalitu na nízkou (původně jsem skopal vše na nízké jen v pokročilých nastaveních grafiky). i tak se, ale hra chová poněkud nevyzpytatelně. FPS skáče od 50 po 20 bez zjevných příčin.

Taky po tomto patchi pozoruju propad FPS. Hlavně v Ratajích a při Křestu ohněm, který jsem hrál i předtím na 1.3. Jede to opravdu o trochu hůř. Nastavení mám identické jako u předchozích verzí a HD textury vůbec nepoužívám. Dřív jsem měl nejmíň 40 fps jinak. V křestu ohněm při pohledu na vojáky to letělo i na 25. To se mi předtím fakt nestávalo.