Prosba o odložení

Dobrý den, chtěl bych požádat warhorse studio, aby odložilo vydání hry, podle toho co jste ukázaly, mám strach o 100% kvalitu.

Hral jsi to na GC?

Dobrý den, chtěl bych požádat Warhorse studio o to, aby nic neodkládalo. Podle toho, co jste nám ukázali, si myslím, že to bude stát za to.

Nepanikařil bych, třeba takovej Zaklínač 3 byl ještě 2 měsíce před vydáním v katastrofálním stavu a nakonec to dopadlo celkem dobře. Ale nikdy nelze očekávat, že hra vyjde ve 100% stavu, především u projektu jako je KC:D. Bugy se prostě budou ladit ještě po vydání hry, s tím se prostě počítat musí a soudnej člověk to pochopí. Chcete-li hru v lepším stavu než při vydání, tak si dejte svoje osobní odložení a začněte hrát třeba půl roku po vydání. Hra v té době bude jistě v lepším stavu.
Tím nechci ovšem obhajovat vydání předčasné…

1 Like

V posledním videu byly nedodělky a to je škoda. Jde mi o to, že vím, jak těžký je v tak obrovským open rpg odstranit bugy, pamatuju např. gothic 3 a warhorse není zdaleka tak zkušené studio jako bethesda.

No jasně že tam byly nedodělky, kdyby nebyly, tak to můžou vydat rovnou. Však mají ještě 6 měsíců, půl roku. 100 lidí za půl roku udělá hodně práce. A dovedete si představit co by se stalo, kdyby teď oznámili další odložení? To by byla katastrofa na tolika frontách …

1 Like

Já jim věřím, že to hecnou. :smiley:

Prosil bych oficiální zdroj pro toto tvrzení.

bohužel jsem to někde četl, ale už nevim kde