když jsi pomáhal s uzdravením těch pacošů u kláštera byla tam volba u tohohle týpka pomoct se zlomenou nohou ( bud jsi to uměl nebo tě poslali aby jsi se šel zeptat kata v ratajích a ten ti poradil jak nohu narovnat ). Pokud si tohle neudělal myslím že sním pak nemůžeš mluvit. Ale 100% to nevím já ho vždycky uzdravil a pak jsem sním mohl mluvit ( myslím že ti řekne ať jdeš do kostela v noci …
Dobře děkuju moc zkusim to
já už jsem mu s tou nohou pomohl u kate nevidim žádnou možnost že by mi dal radu jak to spravit. takže nevim
jestli jsi mu nohu narovnal a víš to jistě tak musíš počkat maxímalně pár dní možná jen jeden to nevím a pak když je mu líp tak mi vše vykecal. Pokud ani tak nemáš s dotyčným jak mluvit tak nevím možná bug. každopádně to ani tak nepotřebuješ pro postup dál stačí když uděláš ten volitelnej a postaráš se o rváče musíš je všechny zmlátit pak ti jejich šéf řekne co potřebuješ …
aha ten mám rozdělanej, prej se mám o ně postarat ale nevim jestli je nejvhodnější je jentak zabít holýma rukama
prostě počkám na T a potom mu řkenu ať se jdem mlátit?
počkej já mu dal polovinu koželuchových peněz a dali mi to mission passed?
hele nevím jak to tam máš ale měl si se sněma poprat s každám popořadě a nakonec s tím jejich šéfem, potom by si počkal než se zvedne a promluvil sním. On by ti řekl že máš dojít večír do kostela když se tam bude svítit. Pokud si ho hned nejak uplatit jeste pred soubojema tak nevím co stím …
tak já nahraju jinej save
už jsem 2 zmlátil
hele tady sem ti nasel nejaky video jak by mel ten souboj probihat vcetne toho rozhovoru az zmlatis toho jejich sefa …
KLIK
díky moc snad to pude
… … paráda
už po mě chtěj zabít svatýho
dali mi podedveře nějakej klíč
to aby jsi se dostal ven z kostela zamčeli za sebou, dál už jeď zase podle toho co ti píšou questy a podle sebe, quest ohledně kláštera je docela zajímavej, težkej ale zajímavej aspoň pro mě …
neni to náhodou tam jak tam musíš dodržovat ten řád?
dobrý, až budu potřebovat help zase sem napíšu