Ahoj! Jak Vás Racek pošle na výzvědy té vesnice lapků v rámci hlavního příběhu - kudy se tam plížíte, abyste si ho celý prohlédli, a třeba rovnou otrávili jídlo, či spálili šípy? Zkoušel jsem to už z různých směrů, ale vždycky na mě přijdou!
Normálne, nabehnem tam skrz polorozpadnutý most, vylákam Kumánov, tí pôjdu po mne a postupne ich vymlátim. A potom idem ďalej. Až vyvraždím celý tábor.
Já se plížil kolem opevnění a v pravé části je rozbité místo, jde se problížit skrz do takové stodoly a tamtudy dovnitř. Odsud jsem to dal relativně bez problémů. Samozřejmě ve stealth obleku a s vypitým tichošlápkem
Nejlepší je se převléknout za kumána potom lze chodit po táboře v pohodě akorát musíš mít dobrou výřečnost. Když tě zastaví tak s tebou budou mluvit můžou tě zastavit max 3 krát potom už musíš utíkat. Nejlepší je otrávit kotliky a potom zapálit šípy.
Ako tu už padlo, zo zadnej strany je palisáda rozbitá. Keď otvorom prejdeš, dostaneš sa do rozpadnutého domu (alebo nejaký prístrešok, už neviem) a v ňom je truhla, v ktorej je kompletná kumánska výbava. Keď si ju oblečieš, budú ťa považovať za svojho.