Průchod hrou bez jediného zabiti?! Wut?

Na nejmenovanému portálu o hrách a nejmenováném kanálu na YouTube jsem se dozvěděl v recenzi, že hra jde odehrát bez jediného killu… Tak mě tak napadlo, zda to někdy vůbec hráli do fáze s Prckem?.. Mimochodem dle našeho boha! pana Vávry jde dohrát hra jen s jediným killem… Ale tak mě tak napadlo… Zkoušel se někdo vzdát Prckovi stejně jako strážným??..

Predpokladám, že to bolo myslené tak, že ty ako hráč, nie charakter, môžeš učiniť rozhodnutie, že v hre nezabiješ ani jedno NPC, a hru pritom dokončíš. Prcka ale zabiješ v podstate až v cutscéne, v ktorej voľbu nemáš, a rozhoduje za teba tvoj charakter.

1 Like

Jedná se o achievement:

Merciful
Don’t kill anyone during main quest line (except Runt).

btw Runt je Prcek kdyby někdo nevěděl

1 Like

Te achiev už mám z prvého odehrání hry :smiley: aniž bych o tom věděl :smiley: díkes všem za info :slight_smile:

Počkaj, ty si nezabil ani jedného lapku? :grin: Veď ťa každú chvíľu museli prepadávať, to si im vždy zdrhol?

Fakt? To hraješ na konzoli? Na Steamu v globálních achievementech je zatím splnilo 0% hráčů.
http://steamcommunity.com/stats/379430/achievements/

Hraju na Xbox One S

Mám i achiev alcoholic na xboxu to má jen 0,21% hráčů :smiley: nebo taky achiev the end a lvl cap

Nezdrhl hraju stealth… Když už se jednalo o fight před Prckem tak jsem jen campi a šetřil síly a okrádal mrtvé o šípy