Zdravím, mám prolbém se získáním questu Raubritter (Robber baron) v PS4 verzi hry a to při verzích patche 1.2 až 1.43.
Podle všeho by mi tento quest měl zadat Jan Ptáček po splnění questu Ve vší počestnosti (návšteva lázní s Ptáčkem), po pěstním souboji na konci questu mám zajít za Ptáčkem zjistit jak na tom je, v rozhovoru s ním mám pak jen možnosti potrestat nebo netrestat bitkaře a po skončení rozhovoru dostanu oděmenu a quest končí. Od této chvíle ale již nemám možnost s Ptáčkem vůbec mluvit (nenabízí se mi žádná interakce) a nezmění se to až do konce hry, přitom po questu Ve vší počestnosti by mi Ptáček měl říct, že si nás Hanuš zve na kobereček a měl bych dostat quest Raubritter.
Už nevím co s tím mohu dělat, poslední trofej ve hře, která mi chybí je za splanění tohoto questu a pokoušel jsem se o to ve dvou příběhových liniích napříč všemy patchy, co byly mezitím vydány a ke questu Ve vší počestnosti jsem se navracel i v různých fazích hry od masakru v Neuhofu až po útok na Vraník (zkoušel jsem to asi 8x z různých uložených pozic) a vždy to skončilo stejně, nemám možnost interakce s Ptáčkem a vůbec se tak nedostanu ke questu Raubritter.
Je k tomu abych quest obdržel potřeba dodržet nějaký specialání postup a dělám furt něco spatně nebo jde o nějaký bug?