PS4 - Quest Raubritter (Robber baron)

Zdravím, mám prolbém se získáním questu Raubritter (Robber baron) v PS4 verzi hry a to při verzích patche 1.2 až 1.43.
Podle všeho by mi tento quest měl zadat Jan Ptáček po splnění questu Ve vší počestnosti (návšteva lázní s Ptáčkem), po pěstním souboji na konci questu mám zajít za Ptáčkem zjistit jak na tom je, v rozhovoru s ním mám pak jen možnosti potrestat nebo netrestat bitkaře a po skončení rozhovoru dostanu oděmenu a quest končí. Od této chvíle ale již nemám možnost s Ptáčkem vůbec mluvit (nenabízí se mi žádná interakce) a nezmění se to až do konce hry, přitom po questu Ve vší počestnosti by mi Ptáček měl říct, že si nás Hanuš zve na kobereček a měl bych dostat quest Raubritter.
Už nevím co s tím mohu dělat, poslední trofej ve hře, která mi chybí je za splanění tohoto questu a pokoušel jsem se o to ve dvou příběhových liniích napříč všemy patchy, co byly mezitím vydány a ke questu Ve vší počestnosti jsem se navracel i v různých fazích hry od masakru v Neuhofu až po útok na Vraník (zkoušel jsem to asi 8x z různých uložených pozic) a vždy to skončilo stejně, nemám možnost interakce s Ptáčkem a vůbec se tak nedostanu ke questu Raubritter.

Je k tomu abych quest obdržel potřeba dodržet nějaký specialání postup a dělám furt něco spatně nebo jde o nějaký bug?

Ahoj. Tak to vypadá na bug. Já při prvním dohrání hry, PC verze od 1.2 - 1.3.4 jsem ten quest dostal po splnění vedlejšího questu pro kata Heřmana, kdy chtěl abych překazil popravu toho jiného kata. Tak se při popravě většina lidí tam sešla a pak tam byl Ptáček a byla možnost toho questu. Nyní to hraju podruhé od 1.4.1 - 1.4.3 a už mám splněno Ve vší početnosti, tak stále nemám žádnou možnost interakce s Ptáčkem. Zkusím ještě splnit ten quest s katem, třeba to zase bude až pak. Dále se mi taky nespustí quest s lovčím v Talmberku. Ať tam promluvím s kýmkoliv, žádná zmínka o tom questu. Ale je možné, že se musí postoupit v hlavní linii.

Ahoj, psal jsem to už i na technickou podporu a potvrdili mi, že je to bug a v následujícíh patchích se ho pokusí vyřešit.
Zkus jěště splnit ten quest pro kata Heřmana, jestli se pak Ptáček umoudří, byla by to možnost jak vyřešit můj problém, ale při prvnim hraní se mnou Ptáček nemluvil ani po tomhle questu.
Ten quest s lovčím v Talmberku mi taky nešel spustit přímo u lovčího, ale získal jsem ho pak přes hospodskýho Ondřeje z hospody na Mýtince, poslal mě k pytlákům to tom, co jsem mu nosil zvěřinu.

Tak mě se ten úkol Raubritter spustil až po bitvě v Přibyslavicích, už šlo s Ptáčkem mluvit…jinak zvěřinu Ondřejovi jsem nosil hned na začátku a pak mě nikam za pytlákama neposlal. Určitě se také musí postoupit i v hlavní linii, protože už teď tam mám hvězdičku v Talmberku s dostupným úkolem, to bude určitě ono.

Zkusím ještě kousek odehrát, jestli se Ptáček umoudří a začně se mnou mluvit, ale při prvním hraní s ním nešlo mluvit prakticky po celou hru. Při druhym hraní jsem jenom v ruzných fázích hry zkousel quest Ve vší počestnosti (s Ptáčkem v lázních) a vždycky po splnění questu se se mnou Ptáček přestal bavit. Možná existuje nějaký postup jak to vyřešit, ale technická podpora Warhorse mi potvrdila, že jde o bug a bude se to řešit.
S tím lovčím v Talmberku jsem měl problém s patchem 1.2, měl jsem u něj hvězdičku, že mi dá quest, ale stejně jako s Ptáčkem nebylo možný s ním mluvit, naštěstí hned den po tom co jsem na tenhle problém narazil byl vydán další patch a ten to opravil.