Quest - Bitva kovářů

V zadání úkolu “Bitva kovářů” po zadání questu u kováře Zacha za úkol vyzvat kováře Otu a ukradnout mu zbroj pro rychtáře. Po všech možností i po vyhraném souboji, když se vrátím za Zachem se splněným úkolem a ukradenou zbrojí, tak požádám o odměnu a vždy to napíše “úkol nesplněn”. Máte někdo stejný problém?

Ja si myslím, že to máš správne. Mne to zblblo tak, že mi nakoniec obe možnosti označilo ako splnené. :grin: Čo nedáva zmysel…

No ale když jsem koukal na videa u někoho kdo to udělal a dostal jako “splněno” tak zato dostal nějakou odměnu tuším Vítovu zbroj … já dostal prd. :smiley:

Ťiež mám tento problém…Neprišli ste na niečo?

Zatím na nic, Uložil jsem si hru ve fázi, kdy si mam přijít pro odměnu a počkám asi na patch 1.4 jestli s tim něco udělá.

1. Mozes od kovara Zacha zobrat viac nez jeden Quest objective.

2. Je to len jedna cesta ako splnit kvest ktorym hladas zdroj falosnych grosov.
    Mozete sledovat zdroj ortuti, mozete sledovat zdroj medenych plechov a potom mozete ist za rytcom.

Rozhodol som sa splnit tento objective a dufal som ze miesto Majstra Otu bude v Sasau este lepsi kovac s este lepsim tovarom (co by bola naozaj zaujimava odmena), ale medzitym som uz vypatral rytcovho ucna a siel zachranit jeho milovanu.

Ked som potom chytil toho chlapika co ho sledoval (zabudol som meno) tak som ho mohol konfrontovat ze viem o medenych plechoch, o ortuti alebo o tom ze sleduje rytcovho ucna, pretoze som splnil vsetky podkvesty.

Nakoniec som ale za tuto cast kvetu od Zacha nedostal nic a ani nevyzera ze by sa Majster Ota stahoval zo svojej dielne.

Ked sa na to divam ako programator tak na jednej strane tam vidim perfektny potencial ak ourobit kvest, ale zaroven si viem predstavit strasne vela prace s tym aby sa objectives splnili.

Hra je ale zamerne navrhnuta tak aby sa nedali splnit vsetky objectives.

Je pravda že tento quest se nemusi dělat, protoze kdyz chytis rapotu tak ti vse řekne. A tenhle Quest se ti vubec nespusti. Ale kdyz uz jsem k nemu vse udelal tak ho chci mit úspěšně splnění.

Hra ma dost zanedbanych věcí, kterým se dalo předejít. Ale s tim se holt neda nic dělat než patchovat a patchovat.