Dobrý den, zasekl jsem se u questu kdy jsem objevil tábor lapků a kumánů, vrátím se Rackem a ten mě pošle za Bořkem. Ovšem když dorazím na Talmberk, je zavřená brána a stráže ve vesnici na mě útočí. Reputace u vojáků je 100 a u vesničanů asi 60. Je to možná kvůli tomu, že v úvodu hry při jsem při útěku z Talmberku dal pěstí stráži. Nicméně teď nemohu pokračovat dál, jelikož nelze promluvit z Bořkem. Prosím o radu co mám dělat případně o nápravu, nechce se mi hrát celou hru od začátku, díky…
Mám úplně stejný problém, podařilo se ti to vyřešit?
což se nechat chytit, vzdát a pak zaplatit pokutu nebo si něco odsedět (nebo vykecat),tim by se mělo všechno srovnat a smazat…???
To jsem zkoušel, jenže mě nechytí a místo toho se dostanu do bezvědomí, které ale hned skončí, zase mě bijí a takhle pořád dokola…
aha, to se přesně stane na začátku když vás chytěj při útěku z talmberka…takže se to nějak zacyklilo možná by šlo dostat se do hradu kolem toho padacího mostu, vyskákat po těch skalách, mám pocit, že sem to zkoušel v betě a šlo to…třeba by to pomohlo …jinak bohužel netuším co s timhle bugem
Caute mam stejný problém vyřešil sem ho že sem se prosekal přes obranu ve městě (jen přes ty co po mě útočily někteří ne )pak jsem vyskakal jak píše kolega k mostu do hradní částí a da se tam přeskočit přes zábradlí ne ze strany jak je svah dolů ale jak je příkop tak blíž k městské části hradu a jste tam… po bitve zatim nevim jak se chovají stráže snad to pomůže