Quest BUG - Nemůžu na Talmberk

Dobrý den, zasekl jsem se u questu kdy jsem objevil tábor lapků a kumánů, vrátím se Rackem a ten mě pošle za Bořkem. Ovšem když dorazím na Talmberk, je zavřená brána a stráže ve vesnici na mě útočí. Reputace u vojáků je 100 a u vesničanů asi 60. Je to možná kvůli tomu, že v úvodu hry při jsem při útěku z Talmberku dal pěstí stráži. Nicméně teď nemohu pokračovat dál, jelikož nelze promluvit z Bořkem. Prosím o radu co mám dělat případně o nápravu, nechce se mi hrát celou hru od začátku, díky…

1 Like

Mám úplně stejný problém, podařilo se ti to vyřešit?

což se nechat chytit, vzdát a pak zaplatit pokutu nebo si něco odsedět (nebo vykecat),tim by se mělo všechno srovnat a smazat…???

To jsem zkoušel, jenže mě nechytí a místo toho se dostanu do bezvědomí, které ale hned skončí, zase mě bijí a takhle pořád dokola…

aha, to se přesně stane na začátku když vás chytěj při útěku z talmberka…takže se to nějak zacyklilo :frowning: možná by šlo dostat se do hradu kolem toho padacího mostu, vyskákat po těch skalách, mám pocit, že sem to zkoušel v betě a šlo to…třeba by to pomohlo …jinak bohužel netuším co s timhle bugem :frowning:

Caute mam stejný problém vyřešil sem ho že sem se prosekal přes obranu ve městě (jen přes ty co po mě útočily někteří ne :smiley:)pak jsem vyskakal jak píše kolega k mostu do hradní částí a da se tam přeskočit přes zábradlí ne ze strany jak je svah dolů ale jak je příkop tak blíž k městské části hradu a jste tam… po bitve zatim nevim jak se chovají stráže snad to pomůže :wink: