Quest Hrátky s čertem

Ahoj, chtel bych se s Vami poradit, jestli se někomu podařilo dohrát tento quest bez zbytečného krveprolití.
Zkoušel jsem různé varianty, ale vždycky někdo umře. Buď záhadně propadají čarodějnice, nebo musím zabít dřevorubce.
Zkoušel jsem dřevorubce umlatit pěstí. To jde. Pak se proberou a utečou. Ženský celý, bez zranění. Čekám klidně celý den, ale nic se neděje. Každou chvíli re-spawn dřevorubce, ale bo si pamatují ze jsem je zbil, zase utečou. Až do doby, než se vzdalim od místa sabatu. Pak se quest ukončí, ale ženský se tam válejí mrtvé.
Nezáleží, jestli jsem byl, nebo nebyl namazaný. Pokaždé dřevorubce vypadá jako čert.
Díky Filda.

Jeden z nejzábavnějších questů ve hře.

Uz si nepamatam presne,ale myslim ze bez toho,aby niekto zomrel,to nejde. A mozno ide. Ja som vyrubal drevorubacov,boli oznaceni ako banditen. Fararko sice pindal,ale…taky je zivot. Pindal aj ked som nechal umriet te bosorky. Mojmu Jindrziskovi je to vpodstate egal :wink:

Mno, mymu Jindriskovi je to v podstatě taky egal, jestli sunda lapku nebo dřevorubce, ale Bohuta byl celkem kámoš, tak jsem nechtěl aby se kvuli tomu trápil. Vypadal z toho dost smutně, az se mi ho chudáka szelelo.

Hrál sis s čertem (se zlem) a teď čekáš happy end? Ts ts ts…
Někdy jediný způsob, jak vyhrát, je vůbec nehrát.

Čerta starého. Jen je vhodné vždy hledat cestu, aby se kozy nažraly a vlci zůstali čelí. A mě zůstali 3 krávy a 2 tuhý volové. (a pro hnidopichy tuzí, ale to pak nevyzni).

V tomto kveste bud zdochnu kozy alebo vlky. Farar bude pichovat tak ci tak . Bzikat sluzku mu nevadi a hento hej. Je to moralny alibista :grin:

U tohohle úkolu je škoda, že když si chci vyslechnout, co si mezi sebou ty babky říkají ve chvíli, kdy je mám pozorovat z povzdálí, tak jsem příliš daleko, aby se ukázaly titulky s textem (a jejich anglickému kecání nerozumím). Takže nevím o čem se tam tak dlouho spolu bavily.

Kdepak, da se přiblížit tak, ze to titulky píše. Ze směru, co přijdete je vpravo křoví, za kterym se da schovat. A co by si říkaly. Plky zhulenejch bab.

Nejde mi odemknout slepice, ani vkleče, je to bug?

Jak, nejde odemknout slepice?

nevím jestli je to bug ale ani jednou ze čtyř hraní mi slepice taky nešla, jen prase a klisna.

V jaké části hry se tento q nachází?
je to volitelný q?

kecal bych v jaké části to si nepamatuju ale dostaneš ho od faráře bohuty v úžicích. Já si ho bral ještě před tím než sem vlez do kláštera takže bude aktivní asi brzo …

Taky jsem to tak měl, že slípka nešla páčit. :grinning:

Do klátera mi ani nejde jit, po tom co jsem ji ho vyplenil…

Tak mi pro jistotu zmyzely vsechny savy, mam jen ty co jsem zalohoval, zustavaly mi akorat, spaplky a pribyslavice… ted jsem nekde u zavodu koni, a to jen diky tomu, ze jsem si to prubezne prestal ukladat :frowning: Grrrrr