Quest krádež koně v mrchojhedech pro mlynare

zdar, vzal jsem quest od mlynare na kradez kone v mrchojedech, nicmene nez jsem quest zacal plnit, zacal jsem plnit quest hlavniho pribehu v mrchojedech, kde se rozsiri mor a udajne jim tam kone pochcipali , no a ted nemuzu quest pro mlynare splnit protoze v tom hrebcine proste zadnej kun neni? to je docela pojeb protoze kdybych to vedel predem tak nejdriv ukradnu kone a pak jdu na dalsi ukoly:D mel nekdo podobnej problem?

cau, tak zas tak daleko s hlavnim pribehem nejsem , ale dovolim si sem ktomu vlozit osobni problem s tim questem pro mlynare , ze uz jsem tu toho kone jednou dovezl a on mi za to i zaplatil nasledne mi zadal dalsi quest o kradení, ale porad tam mam ukazani ze chce ukrast toho kone a kdyz ho znovu teda ukradnu tak se nic nedeje…vim ze sem ti nepomohl a ze to s tvim problemem nemam nic spolecnyho ale kdyz uz sme u toho questu tak sem si rikal ze se optam…

Cus stalo se me to samé koně jsem již ukradl a předal ale při zadání questu na ukradení šperků se mě znovu objevilo že mam ukrást koně.

Jo, tenhle quest je buglej. Já dovezl koně, on mi za něj zaplatil a jakmile jsem sesedl ze své Šedivky, zase se quest aktivoval. Ale zároveň byl aktivní i ten další (krádež něčeho jiného). Je to prostě chyba. Ale je otázka, co dělat, když pochcípají koně v hřebčinci. Nestačí vesnici vyléčit a pak nějakou dobu počkat? Já pořád doufám, že se hřebčín “resetuje”. Protože tam byly pěkné kousky, i když v Neuhoffu si vyberu líp.

PS: Určitě takové bugy hlaste. Já tento konkrétní už hlásil, tak to snad pořeší patchem.

problem je ze u me se mozna uz nevyleci protoze nevim jestli mojim rozhodovanim, ale asi jo, urcil jsem spatnou lecbu a lidi umreli:D

Aj. No já prvně myslel, že před vyléčením musím říct Rackovi, co se stalo, tak jsem za ním jel a umřeli všichni včetně ještě nevyslechnutýho zajatce (měl jsem jen dopis, kterej jsem získal tak, že jsem omráčil Melichara, což vyústilo v to, že mě v té vesnici dost nesnáší a vykoupit se stálo 400 grošů :D). Load to pořešil.

No tak uvidíme, třeba se to za pár dní fakt resetuje. Nebo by to měli opravit, aby chtěl pak koně odjinud. A co mu odvézt jiného, třeba to nepozná? :smiley:

No k tem konim jeste, mozna to uz vide ale v Mrchojedech je kun jmenem Warhorse Jenda, ktery je podle me nejlepsi kun

ja jsem v prdeli, v mrchojedech jsou vsechny kone mrtvy i po nekolika dnech:(

1 Like

Kromě Warhorse Jendy je tam ještě jedna pěkná narážka na Zaklínače (a pro znalce i na Neuhoffu).

ka kupil toho arabskyho a je o dost lepsi nez normalni ta rychlost je silena

Řešení bugu u úkolu krádež koně (bez patche)!!

Ukradnětě koně v mrchojedech a odevzdejte jej vojtěchovi. Vzápětí vemte úkol další (krádež šperků). - Nenasedejte na svého koně, dejte fast travel k hostinci severně od vojtěchova mlýna (řeší se zde úkol přepadení s Frickem a Matušem) - odznačte úkol krádež šperků (nesledovat) a sedněte na cizího koně u hospody a zase slezte.

Tohle zabralo mně, pak jsem dal úkol sledovat sedl na šedivku a sesedl a bug se neprojevil.

Ahoj, vyřešil jsi to nějak? Mám stejný problém. Díky

Když postoupíte trochu dále Q linií, tak koně v Mrchojedech zase budou. Není to bug, když je tam mor tak je tam mor, proč tu vše máte za bug.
Jinak odevzdání koně mi šlo normálně. Sesednul jsem quest se splnil a po nabrání dalšího Q jsem odjel normálně na svém.

No protože už tý hře nevěřím. Příjdu domů z práce a chci si užít chvíli zábavy a namísto hraní hledám pořád něco na fóru, protože pořád něco nefunguje…to je fakt super zážitek. každopádně díky za odpověď, postoupím dál v hlavní linii. Ale spíš to vidím, že tu hru odložím na neurčito…protože ani patch 1.3 na PS4 zdaleka vše problémové nevyřešil ba dokonce pár věcí zhoršil :-/

Není nutný postup hlavní linií… po vyřešení moru se Mrchojedy vrátí do “starýych kolejí” po nějaké době… tuším přibližně týden ve hře. Prostě plň jiné questy, koně se do Mrchojed časem vrátí.