Quest kus svatého

Mám se dostat do Kláštera ale nevím jak,omráčil jsem kněze, štípl mu roucho a snažil se dostat do vnitř přes zámky ale ve vylamovaní hodně těžkých jsem panic, musím vypilovat umění zámků nebo je i jiná cesta?Stačí jen popostrčit :smile:

Nevím přesně jak, ale hra by tě měla navést do hostince pod klášterem, kde je ubytován člověk, který čeká na přijetí do kláštera a tomu štípnej průvodní glejt.

Tento quest nie je náhodou o miske?

Netuším :slight_smile:

V hospode v Sasau je clovek co by mal ist do klastora, ma na to papiere…

Quest Kus svatého je o tom získat ostatky pro Urbana, aby se jich mohl dotknout Není nutné kvůli tomu dostat se dovnitř kláštera.

Jojo, pro kus svateho se do klastera nemusi. Miska je zvenku pristupna a Urban ani tak nemuze poznat, z jaky mrtvoly bys mu nejakej kus prinesl.
Do klastera je mnoho zpusobu. Ten nejobvyklejsi zjevne bude se dohodnout s mladochem, co do klastera nechce, ze to za nej vezmes. Takovej “hejsek” v hospode pod klasterem. Dalsi varianta je mu ten glejt ukrast. Ma ho bud on, nebo jeho “chuva”.
Pak je taky mozne se polycit na bratra dvernika. At uz po dobrym, nebo po zlym a nebo, coz je tak mezi, kdyz spinka.
Pokud bys chtel do klastera silou, tak vyber ty dvere co jsou dal od jizniho vstupu do klastera. Vlezes do kuchyne a kdyz ji prohledas, rovnou tam najdes klic. A pokud nejsi zkuseny nocni zamecnik, doufej, ze si slusny alchymista a dej si tichoslapka. Moc se to nevi, ale zvysuje i schopnost otevirani zamku.

já mám dotaz, když donesu strážnému tu misku tak on pak chce abych jí vrátil ale nevím kam ji mám dát

Zpátky do jeskyně, kde jsi ji původně vzal, ale dlouhou dobu to bylo zabugované a nešlo to. Poslední opravy to ale myslím vyřešily.

Právě že když jdu zpátky do jeskyně tak se objeví použít ale nic to neudělá a já mám misku pořád v inventáři

Tak to poslední opravy nevyřešily. :confused:

Existují minimálně 4 předměty, které lze Urbanovi dát. A úkol hotov. Já mu tu misku nikdy nedal :slight_smile: Jen třeba za zmínku stojí třeba zoubek, nebo inventář šarlatána, sem tam vykopat hrob. U zubu - lze ho prodat nazpět šarlatánovi, ale nebdu tu psát spoilery … :slight_smile:

Ok jde to udělat i jinak ale já našel misku první pak toho vojáka tak jsem mu ji dal ale teď to nejde ukončit. Nejde o to žes to udělal jinak ale o to že ta miska nejde vrátit Teda já nepřišel na to jak to dokončit.