Zdravím,
stala se mi taková nemilá věc. Odehrála jsem cca 60 hodin na různých vedlejších questech s tím, že jsem si postupně osvojovala herní mechanismy, levelovala postavu, loudala se po lesích, hledala poklady a tak. Až ve chvíli, kdy jsem postavu dostala na nějakou úroveň 11, měla vlastního koně a aspoň jakous takous důvěru ve své lukostřelecké schopnosti jsem vyrazila na lov s panem ptáčkem v ratajích. Teda vyrazila. Nevyrazila. Vyjeli jsme po padacím mostě, kde mě chytly stráže, protože hříchy minulosti. Než skončila scéna, ptáček byl v čudu. několik dní následně jen prospal, případně jde do lázní, do hospody, ale nelze s ním mít žádnou interakci. ten quest prostě nejde jet dál ani za boha. mám ještě hromadu různých vedlejších, o to nic. ale ráda bych se v tom příběhu zase o kus posunula, protože to s celkem už slušně vyskillovanou postavou je trochu nuda plnit. stalo se to někdy někomu? máte někdo radu, co s tím?
vrátit se před tu chvíli, kdy vyjedem z ratají nejde, protože to jaksi nemám uložené. nevím proč, zas tak často jsem sejvovici nepoužívala.