Quest Lov s panem Ptáčkem

Zdravím,

stala se mi taková nemilá věc. Odehrála jsem cca 60 hodin na různých vedlejších questech s tím, že jsem si postupně osvojovala herní mechanismy, levelovala postavu, loudala se po lesích, hledala poklady a tak. Až ve chvíli, kdy jsem postavu dostala na nějakou úroveň 11, měla vlastního koně a aspoň jakous takous důvěru ve své lukostřelecké schopnosti jsem vyrazila na lov s panem ptáčkem v ratajích. Teda vyrazila. Nevyrazila. Vyjeli jsme po padacím mostě, kde mě chytly stráže, protože hříchy minulosti. Než skončila scéna, ptáček byl v čudu. několik dní následně jen prospal, případně jde do lázní, do hospody, ale nelze s ním mít žádnou interakci. ten quest prostě nejde jet dál ani za boha. mám ještě hromadu různých vedlejších, o to nic. ale ráda bych se v tom příběhu zase o kus posunula, protože to s celkem už slušně vyskillovanou postavou je trochu nuda plnit. stalo se to někdy někomu? máte někdo radu, co s tím?

vrátit se před tu chvíli, kdy vyjedem z ratají nejde, protože to jaksi nemám uložené. nevím proč, zas tak často jsem sejvovici nepoužívala.

Načíst před ten quest a zkusit znova, nic jinýho mě nenapadá.

1 Like

Jenom malá rada: na uložení nemusíš vždy pít sejvovici, choď vždy když je to možné do lázní - taky se hra uloží!
Hru se vyplatí ukládat co nejčastěji ti to půjde!

No to je právě to. Já jsem to samostatně moc často neukládala. Přijde mi ale zvláštní, že mám mezi savy hru po cca 9 odehraných hodinách a pak až po 60. Mezitím nic. Jenže v té 60 hodině už je to pošahané a ptáček se mnou nemluví, jen si žije svůj npc život :slight_smile: mně se fakt nechce vrátit zpátky na fázi 9 hodin, kdy ten kovářovic kluk neumí ani držet kladivo v ruce :slight_smile:

Já si na sejvovici nemůžu stěžovat. Základ je najít pořádný plac s rulíkem, kopřiv je všude fůra, a pak se se na hodinu zavřít v alchymistické dílně a vařit a vařit. Na koni si vozím kolem dvaceti lahví sejvovice, u sebe mám v pohotovosti 4 až 5, a jsem v pohodě. Je fakt, že pijáctví jsem měl “vyskilovaný” hodně rychle. :slight_smile :slight_smile:
POZOR SPOILER:
Rulíku je hodně na louce u cesty mezi Rovnou a Talmberkem (na začátku hry je to pěkná procházka) a pak v lese mezi hospodou “Na mýtince” a uhlířským kempem na sever od hospody. je to blíž tomu kempu.

Pokud tě chytila stráž, měla asi za co. V návodu máš jasně napsané, co všechno hru ovlivňuje. Uložerno to máš, každé ranní vstávání je tam uloženo v seznamu uložení…

V lázních se mi na hardcore hra ukládá jen když si nechát ošetřit zranění, oprat věci a vykoupat, to mám 100% plný pupek a jsem odpočinutý. Protože zraněný jsem málokdy, vařím si Sejvovici.