ahoj. v questu pověrčivost mám z kurníků ukradnout vajíčka a dát místo nich uhlí. nevíte kde mám to uhlí sehnat nebo koupit ? předem díky
Pátrej, pátrej, u řek jsou uhlíři, ve vesnicích občas nějaký obchodník uhlí má, později na vaření lektvarů budeš mám takový pocit taky potřebovat uhlí, určitě zkusit nějakou z těchto variant
no uhlířů právě nejde nic nakupovat .nebo možná jde zkoušel jsem to zatím jen u dvou. každopádně díky
uhlíři fakt nejdou takže musím doufat že narazím na nějakýho obchodníka co to bude prodávat
nejsem si jistej a nechci ti kecat ale zkus obchodníka rovnou v ledečku, myslím že jsem u něj kupoval uhlí …
dobře díky
kupec v ledečku taky nic. je možný že někdy to uhlí prodávaj a někdy ne ?
tak to netuším, teď nemám možnost zapnout hru takže se ani nepodívám, mrknu hned jak to pude, ale myslím že do té doby určitě někdo poradí
tohle mě na kcd možná trochu štve. že některé questy jsou např. zadané nejasně nebo že pro uhlí musíš nahánět obhcodníka co je náhodou prodává. ale jinak super hra
tak už sem zapl hru a u obchodníka v ledečku nahoře na ,náměstí, jsem opět uhlí měl na koupení …
myslíš toho jak je označen jako kupec na mapě to je on ne ?
Uhlí mívá alchymista, kořenářky, nebo lze ukrást u některého kováře (myslím např. nahoře v Ratajích u brusného kola bylo).
nevíte ještě jak mám přimět psa aby štěkal. mám najít psa s nejhrozivějším štěkotem ale mám perk že psi na mě neštěkají
při rozhovoru kdy ti řekl o psovi ti zárověn řekl kde je a kde ho máš hledat, je tam jeden pes kterej štěká jinak, musíš si číst rozhovory a pak budes přesně vědet kde co je …
Pokud pan (Mr.Cananbis) dovolí a nebude mu to vadit - doufám že nevadí - doplním trochu jeho textík (njn, připadám si jako kdybych psal občas návody s různýma způsoby plnění - chce to jen číst to, co ti lidé ve hře říkají - je to občas fakticky sranda, o mnoho se ochuzujete) …
Takže mám dojem že je to v Ledečku - pokud půjdeš od jistý křižovatky směrem na západ, a budeš se dívat doleva po obyč. barácích, uvidíš tam za barákem políčko, borce co na něm maká a nejspíš jeho “milenku”/ ženu co se fláká páč si chodí jěn sednout poblíž. A když půjdeš k tomu poli blíž po cestičce uvidíš na konci pejska. Já se teda poprvý leknul, jak na mě bafnul ten pes - pokud koukneš na zem, je tam kost - stačí přijít blíž k tomu psovi a zbytek už je pak jednoduchý - Jindra to dá až na 3 pokus - hafání mu moc nejde - ale dá to. Blíž to nebudu popisovat - celý ten úkol od šarlatána - potom následuje scénka kdy šarlatán straší lidi - potom, obarvy vodu v lázních, pak myslím něco s kuřaty, vejci,ehm - věnečkem,maj jen svobodný holky - a to celý je docela sranda - teda když čteš co ti to píše (šarlatán - a po splnění úkoly vystrašení lidé) … A to počkej na básničku co pak složí pan Ptáček - nebo to jak mu budeš radit - fakt super - u toho sem se docela řechtal …