Quest: průzkum dolu

Ahoj lidi,
potřeboval bych poradit s questem průzkum dolu, Fejfar chce abych k němu dovedl štolmistra Nemoje, obhlídl vodní dílo a omrknul štolu, nejde mě to splnit protože Fejfar nechce jít se mnou, když ho zbyju uteče a když pujdu do štoly tak tam cut scena ve které ho zabijou.
Celé mě to připadá že mě chybí s někým promluvit, protože fejfar potom řekne že je to škoda že se zase nic nedozví.
Nebo to nejde udělat jinak a dál víc informací se kolem kradení stříbra dozvědět nejde?

Nemoje nikdy do Rarají za Fejfarem nepřivedeš. Ten prostě podle příběhu musí zemřít. Musíš se po úniku z dolu vrátit zpět do tábora, kde ti horníci byli. Nikdo tam nezůstane, pouze jedna ženská, která prozradí, že ti chtěla dokázat, že ne všichni v táboře byli zlí. Musíš jí pak říct, že potřebuješ očitého svědka, takže jí potřebuješ vzít do Ratají. Samozřejmě že bude pindat, že jsi sketa, ale to je život. No a pak oznámíš Fejfarovi, že jsi přivedl svědka celé události. :slight_smile: Ten quest byl za mě dost takový jednoduchý a málo rozvinutý, ačkoliv to potenciál mělo. Nejlepší vedlejší quest je svým rozsahem a příběhem za mě linie Jana Zajíce na Talmberku.

souhlas že to potenciál mělo, proto jsem čekal něco víc, možná vlastní chybu někoho zabil nebo něco takového, škoda :slight_smile: