Zdravím.
Mám problém, že mi hra nedává možnost otevřít truhlu v pokoji p. Ptáčka. Jako by tam nebyla. A truhla v lázních vedle jeho vany taktéž po vykradení a oblečení nedá možnost dokončit úkol… Neví někdo jak na to???
Zdravím, viděl jsem podobný bug kdy nešla targetnout truhla s prstenem u kata, hru jsem uložil a vypnul a zapnul hru a při novém načtení se hra už načetla správně.
Podarilo sa to nejako vyriešiť ? Ja mám ten istý bug… truhla sa nedá otvoriť a s Ptáčkom sa nedá porozprávať. Takže zatiaľ je ten quest nehratelný.
Mám stejný problém, I po opětovném načtení hry mi truhla nejde otevřít.
Mám ten samý problém.
Myslím, že je to proto, že jsme ukradli Ptáčkovy šaty už v lázních. Běhal pak několik týdnů jen ve spodkách, K hanušovi šel ve spodkách a dokonce i na trestnou výpravu k raubitrovi jel ve spodkách. Aź od dokončení questu s raubitrem jsem ho našel s normálním oblečením. Holt nemá si co obléct, tak co by do truhly dával
Ahoj, mám ten stejný problém a to jsem mu ty šaty neukradl, teda kromě meče.
Jde to teda nějak vyřešit nebo budeme muset čekat na opravu?
patch 1.4.2 stale nejde dokoncit vedlejsi ukol šaty dělají člověka, pan ptaček chce abych si vzal šaty z truhly, vede me k ni znacka ale truhla nejde otevrit
Ahoj, me se to deje taky. Musite nahrat hru znovu vzit si ma sebe nejlepsi hadry (neco za 1k) a jit za nim… on rekne ze jeho hadry nepotrebujete a jdete rovnou za Hanusem… jinak to asi obejit nejde.
Mě Ptáček řekl, že mi připravil šaty, ale jak kouká, není to zapotřebí, protože mám lepší a vypadám jako dvořan. A do truhly jsem ani nelezl, hra pokračovala dál.