Quest: Šaty dělají člověka

Zdravím.
Mám problém, že mi hra nedává možnost otevřít truhlu v pokoji p. Ptáčka. Jako by tam nebyla. A truhla v lázních vedle jeho vany taktéž po vykradení a oblečení nedá možnost dokončit úkol… Neví někdo jak na to???

Zdravím, viděl jsem podobný bug kdy nešla targetnout truhla s prstenem u kata, hru jsem uložil a vypnul a zapnul hru a při novém načtení se hra už načetla správně.

Podarilo sa to nejako vyriešiť ? Ja mám ten istý bug… truhla sa nedá otvoriť a s Ptáčkom sa nedá porozprávať. Takže zatiaľ je ten quest nehratelný.

Mám stejný problém, I po opětovném načtení hry mi truhla nejde otevřít.

Mám ten samý problém.

Myslím, že je to proto, že jsme ukradli Ptáčkovy šaty už v lázních. Běhal pak několik týdnů jen ve spodkách, K hanušovi šel ve spodkách a dokonce i na trestnou výpravu k raubitrovi jel ve spodkách. Aź od dokončení questu s raubitrem jsem ho našel s normálním oblečením. Holt nemá si co obléct, tak co by do truhly dával :wink:

Ahoj, mám ten stejný problém a to jsem mu ty šaty neukradl, teda kromě meče. :smiley:
Jde to teda nějak vyřešit nebo budeme muset čekat na opravu?

patch 1.4.2 stale nejde dokoncit vedlejsi ukol šaty dělají člověka, pan ptaček chce abych si vzal šaty z truhly, vede me k ni znacka ale truhla nejde otevrit

Ahoj, me se to deje taky. Musite nahrat hru znovu vzit si ma sebe nejlepsi hadry (neco za 1k) a jit za nim… on rekne ze jeho hadry nepotrebujete a jdete rovnou za Hanusem… jinak to asi obejit nejde.

Mě Ptáček řekl, že mi připravil šaty, ale jak kouká, není to zapotřebí, protože mám lepší a vypadám jako dvořan. A do truhly jsem ani nelezl, hra pokračovala dál.