Quest Skuteční křesťané

Ahoj, dělám tento quest a nevím jak dál. Ze zápisu mučeného mii vychází, že by se měli scházet někde cca tady, ale nikoho jsem tam nenašel. Nevíte někdo? :slight_smile: (pravý horní roch, u zajímavosti)
https://kingdomcomemap.github.io/#5/3913.750/3528.000

SPOILERY - je to ten ostrůvek lesa západně od “rybníka”, najdeš tam co potřebuješ

Jo, já to našel i bez těch poznámek, protože jsem je v té hře neměl celé. Je to ten lesík na západ od rybníku. Najdeš tam lavičky, křížek a nějaké sukno…

A jak jste na to místo přišli? Prostě jste objížděli na koni okolí dokud jste na to nenatrefili? Já z poznámek jen vím, že mám jít okolo kostela na východ, dál nic.

Edit: sory, dneska mě to trošku vynechává. Už jsem objevil, že ta kniha má i další stránky, kde je popsaná cesta.

Spis je nahovno konec,mas dve moznosti,presvedcit je aby odesli ,potom se dovis ze je chytuli,nebo zabit vikare a dostanes vynadano od hanuse.zase je to cele divne

není pravda, já je upozornil v čas a nikdo je nechytl normálně odešli. Jen to musíš udělat postupně správně … takže nic divnýho na tom není.

Potvrzuji, ze Bauerovi lze zachránit. Ideálně, pokud nejezdíš na Šedivce, tak po vyslechnutí modlitby hned za farářem a pak hned zase na statek. Vikář chrápe ráno dlouho, tak to stihnou.

No, nevím, jak poznám, že jsem je zachránil, ale já jsem se po vyslechnutí modlitby nadopoval lektvary “Mluvka” a “Milenec” a aniž bych jel zpět do Úžic, tak jsem přemluvil paní Bauerovou, aby ze statku zmizeli. V Úžicích jsem vikáři oznámil, že kacíři byli, ale už nejsou, bo je statek prázdný. Vikář stále zůstává u Bohuty i se stráží, tak snad Bauerovy nechytli…

Když paní Bauerovou přesvědčím, tak by bylo dobrý toho vikáře slušně poslat do prdele, že s tím případem nemůžu pohnout, že ty bláboly z výslechu nedávaj smysl. Mám tam jen možnost říct, že jsem je dopadl. Neví náhodou někdo ještě o něčem jiném?