Zdravím, povedlo se už někomu najít v podúkolu questu Trestající kámen, tu lebku, kterou Lešek upustil z kopce? Hledám jí už neuvěřitelnou dobu a za boha nemůžu přijít na to, kde by ve vyznačeném prostoru mohla bejt. Netuší někdo, jestli jsem jenom slepej, nebo nikde fakt není?
Taky jsem tam šmejdil asi 20 minut a nic. Bez toho nejde quest dodělat, imho tam někde musí být.
Tak už jsem jí konečně asi po dni pátrání našel. )) Sejdi na molo, skoč do vody a jdi doprava podél břehu. Tam uvidíš takovej vymletej břeh z kterýho trčí světlý kořeny. Jakmile dorazíš na konec vymletýho břehu, tak přesně tam je pod ním schovaná ta lebka. Nechápu, že jsem si toho nevšiml, protože jsem kolem toho musel jít asi 150x. Uff.
Uff, fakt tam je
Tak díky Clayerovi se mi tedy podařilo lebku najít. Pokročil jsem tedy trochu v úkolu. Ale teď mám najít Zmolu, který chce zabít Leška. Ale ikdyž se na hlavu postavím nemůžu ho v dané oblasti vůbec najít. Ani jednoho z nich. Nějaké rady?
To jsme dva, at delam co delam nenachazim
Podle me je to udelane tak, abys ho nenasel. soucast ukolu.
Zmolu já našel v horním patře mlýna a když jsem ten quest dělal napodruhé (kvůli bugu), tak Zmola vycházel s Leškem přes rameno z mlýna a dělal, že ho našel zraněného.
Aha… takze u me to byl zase bug…hledal jsem ho takovou dobu a tolikrat
Je tam bug, ale taky kdyz jdes po Zmolovi do toho mlejna,musis byt rychlej nebo ti zdrhne. Nebo ho i chytnou drabove, kdyz jdes jeste za mnichem,jak slezes z leseni.
Ja mam quest rozdelanej, protoze jsem po jeho dokonceni a chyceni Zmoly mela pomaly loadingy a sekalo se me to, kdyz sel spat. Takze zpet o 2h savu