Zdrvím mám takový problém. Dostal jsem úkol zneškodnit velitele táboru (je to první tábor, který vám zadá u Ratají)
a když jsem tam prijel zabil pár lapků tak někteří utekli a velitel nikde. čili úkol nelze splnit, poradíte co s tím ? Díky
Vyspi se tam, měli by se vrátit a pak je zmasakruj
uz jsem tam byl asi 2 dny v kuse a nic
Tak zkus loadnout starší save a vymlátit je znovu
starší save loadovat nemuzu protože bych přišel o 20 nahranejch hodin…
mel jsem podobnej problem. Zabil jsem velitele i vsechny ostatni, ale quest byl furt in progress. Mozna proto, ze jsem Bernardovi nereportoval. Nemohl jsem ho potom dokoncit, protoze uz nebylo koho zabit a Berdnardovi uz reportovat neslo. Nastesti asi po 3 dnech (realnych, tj. treba 6 virtualnich) se tam banda objevila cela znovu, ja ji sejmul, sel hned reportovat Bernardovi a vsechno ok.
Stalo se mi něco podobného, do kotlíku v táboře banditů jsem přidal lektvar zhoubu a vrátil se za půl dne, banditi tam pořád byli naživu, ale zrovna jeden jedl a viděl jsem jak zemřel a splnil se mi na chvíli úkol Zabij velitele banditů.
Říkám OK, jed funguje vrátím se později, za chvíli se mi splněný quest odznačil a když jsem se vrátil další den do tábora všichni banditi zmizeli, ani žádné těla nezůstali…jen věci v truhle a úkol nebylo možné dokončit.
nicméně nevím přesně za kolik dní, kdy jsem dělal jiné věci a vrátil se na místo činu byli tam noví banditi a úkol jsem mohl dokončit, už radši ručně.
Doporučuji dělat jiné questy a za delší čas se vrátit